Feriebolig i Rom

Casa Giubbonari Lotus

 
Casa Giubbonari Lotus er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giubbonari Lotus er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det kan godt være, at vi betoner denne lejligheds pragtfulde centrale beliggenhed for meget, men hvad er vigtigere end beliggenheden, når du besøger Rom?

Moderne møblering

Der er nu heller ikke noget galt med resten af lejlighedens kvaliteter. Den er nemlig blevet gennemgribende istandsat og nymøbleret i 2010, således at den nu fremstår som en charmerende kombination af historiske rammer og moderne indretning. Se blot det smukke gamle kasseloft på den ene side og det knaldrøde køkkenhjørne på den anden! Lejligheden ligger på anden etage, hvilket jo ikke er så slemt at skulle gå op til, men her er da også elevator.

Læs mere om Casa Giubbonari Lotus

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (2. sal med smal altan):
- Lejligheden er 55 m² stor og består af entré, stue med køkkenhjørne (to keramiske blus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa, badeværelse med karbad og toilet samt et soveværelse med dobbeltseng. Lejligheden har desuden en smal altan(med et lille bord og to stole) ud til den indre gård.

Skjul teksten
 
 
search map