Feriebolig i Rom

Casa Giovanni Paolo I

 
Casa Giovanni Paolo I er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giovanni Paolo I er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du bevæger dig fra Campo de' Fiori over til Trastevere, er det yderst sandsynligt, at du kommer til at gå gennem Via de' Pettinari, hvor denne lyse lejlighed ligger på 3. etage (uden elevator). Her bor du med andre ord særdeles centralt, og du kommer hverken til at savne restauranter, caféer, indkøbsmuligheder eller uendelige seværdigheder inden for få minutters gang: Det er bare at vælge!

Toværelseslejlighed med 2/6 sovepladser (3. etage ude elevator
- Lejligheden er ca. 100 m² stor og har lyse vægge, parketgulve samt hvidmalede kasselofter. Den består af stue med sovesofa til to personer og en suite med denne et soveområde med dobbeltseng, spisekøkken med stort bord samt fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng samt to badeværelser: et mindre med bruser og toilet samt et større med karbad og toilet. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine, aircondition, satellitfjernsyn og gratis Wi-Fi.

Læs mere om Casa Giovanni Paolo I

Skjul teksten
 
 
search map