Feriebolig i Rom

Casa Elisabetta

 
Casa Elisabetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Elisabetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det første ord, som falder mig ind når jeg skal beskrive denne lejlighed, er hyggelig. Det er virkelig et lille lunt hjem, der kalder på tanker om juleaften hele året rundt! Indtrykket er gennemført og begynder allerede, når du kommer ind i fordelingsentréen, hvor den søde ejers egen lejlighed ligger ved siden af din.

Hjemlig varme og trygge rammer

Det vil ikke give nogen mening at forsøge at bekrive lejlighedens mange personlige træk, dens bøger, antikke møbler og dens smagfulde detaljer. Den slags må vi overlade til billederne og jeres selvsyn. Denne lejlighed er unik og et fantastisk sted at bo under et besøg i Rom, ikke mindst i vinterhalvåret. Men vi kan da nævne, at lejligheden har aircondition og trådløs internetadgang samt, at ethvert tænkeligt eller utænkeligt problem vil blive ordnet prompte af den samvittighedsfulde ejer.

Læs mere om Casa Elisabetta

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden består af entré, stue med køkkenhjørne (to elkogeplader, miniovn, brødrister, elkedel og køleskab med frostboks samt vaskemaskine med indbygget tørretumbler) og badeværelse med badekar og wc. Over stuen og entréen er der en rummelig hems med dobbeltseng og et hjørne med to enkeltsenge (eller skal vi sige ottomaner?).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Elisabetta

Læs personlige anmeldelser af Casa Elisabetta som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Elisabetta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Elisabetta

En rigtig god oplevelse - med kun et par små minusser.

Vi havde et meget vellykket ophold i lejligheden.
Der er masser af gode indkøbsmuligheder i de omkringliggende gader, så det lille køkken brugte vi flittigt.
Gaden hvor lejligheden ligger er ekstrem støjende, fra muntre turister, om om aftenen til godt over midnat.
Vi havde aftalt med In-Italia at vi ankom til lejligheden kl. ca 12.00, vi forstod på jeres lokale "nøgleansvarlige", at det var et tilfælde at hun netop var i gaden, da vi kom fordi hun var på vej til lufthavnen for at hente os, så vi kunne have komme til at vente et par timer inden hun var tilbage igen ! Altså et kommunikationsbrist i In- italia, som kunne have medført stor irritation hos os.
iøvrigt var den "nøgleansvarlige" meget Vaks og venlig.
Hun lovede at vi bare kunne ringe og få hjælp til at bestille en Taxa når vi skulle hjem.
Da vi gjorde det fik vi ikke fat i den samme person men en kollega der ikke var ret venlig, til gengæld meget kompliseret og tingene kunn ikke lade sig gøre. Vi ringede igen lidt senere på dagen og nu kunne det sagtens lade sig gøre og Taxaen var der til tiden næste morgen.
Men på trods af disse små irritationer, har vi været meget tilfreds med opholdet i Casa Elisabetta.
Benytter gerne In-italia en anden gang - men Vc. d Cinque er nok for støjende en gade for vores
aldersgruppe.
Mange hilsener
Kissa & Helge Tindal

Læs mere

Casa Elisabetta

Lejligheden i sig selv var spændende og beliggenheden midt i mellem Colosseum og Vatikanet er perfekt.
Jeg vil imidlertid fraråde ankomst efter kl. 20:00. Vores fly var forsinket og da vi ankom ca. halv to om natten, var gaderne fyldt af festende mennesker og det føltes som at være i skumle baggader.
Skræmmende, specielt for vores søn på 11, og det faktum at taxien ikke kunne køre os helt frem til lejligheden og vi dermed måtte lede og spørge os frem før vi fandt det rigtige sted var ikke godt. Om dagen og om eftermiddagen var der derimod meget hyggeligt i de samme gader og vi spiste på nærliggende restauranter begge de aftner vi var i Rom. noget som selvfølgelig rettede en del op på førstehåndsindtrykket. Alt i alt var vi tilfredse, men jeg anbefaler tidlig ankomst. I hvert fald hvis man rejser med børn.

Læs mere
 
search map