Feriebolig i Rom

Casa Elisabetta

 
Casa Elisabetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Elisabetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det første ord, som falder mig ind når jeg skal beskrive denne lejlighed, er hyggelig. Det er virkelig et lille lunt hjem, der kalder på tanker om juleaften hele året rundt! Indtrykket er gennemført og begynder allerede, når du kommer ind i fordelingsentréen, hvor den søde ejers egen lejlighed ligger ved siden af din.

Hjemlig varme og trygge rammer

Det vil ikke give nogen mening at forsøge at bekrive lejlighedens mange personlige træk, dens bøger, antikke møbler og dens smagfulde detaljer. Den slags må vi overlade til billederne og jeres selvsyn. Denne lejlighed er unik og et fantastisk sted at bo under et besøg i Rom, ikke mindst i vinterhalvåret. Men vi kan da nævne, at lejligheden har aircondition og trådløs internetadgang samt, at ethvert tænkeligt eller utænkeligt problem vil blive ordnet prompte af den samvittighedsfulde ejer.

Læs mere om Casa Elisabetta

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden består af entré, stue med køkkenhjørne (to elkogeplader, miniovn, brødrister, elkedel og køleskab med frostboks samt vaskemaskine med indbygget tørretumbler) og badeværelse med badekar og wc. Over stuen og entréen er der en rummelig hems med dobbeltseng og et hjørne med to enkeltsenge (eller skal vi sige ottomaner?).

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map