Feriebolig i Rom

Casa della Scala

 
Casa della Scala er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa della Scala er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er noget specielt ved at bo i Trastevere. Mange vil nok give os ret i, at dette kvarter på mange måder skiller sig ud i forhold til resten af Rom, ikke mindst ved indbyggernes lokalpatriotisme: De er ikke bare romere, de er trasteverinere! Som enhver, der har besøgt dette lokalområde, vil vide, så er her uendelig mange spisesteder og caféer, og her er liv på gaden næsten hele døgnet rundt. Er det ikke det, vi tit drømmer om, når vi ser ud på regnen, mørket og blæsten?

Toværelseslejlighed med 2 + 1 sovepladser (1. sal med elevator)
- Lejligheden er ca. 50 m² stor og består af stue med blødt møblement og spiseområde samt, på et forhøjet plan, en enkeltseng, køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden indeholder mange personlige genstande, der er med til at skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære.

Læs mere om Casa della Scala

Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, fjernsyn, dvd-afspiller, stereoanlæg, varmeanlæg og mulighed for internetadgang.

Skjul teksten
 
 
search map