Feriebolig i Rom

Casa della Rota

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Findes der nogen anden hovedstad som Rom, hvor du kan bo så centralt, og samtidig føle at du bare gnubber albuer med de lokale? Når du bor på Piazza di Santa Caterina della Rota, klos op ad Piazza Farnese og to minutters gang fra Campo de' Fiori, så er du virkelig midt i Roms mest charmerende centrum. Og dog møder du primært lokale stamkunder på den hyggelige Caffè Perù på den anden side af gaden.

En lys og indtagende lejlighed


Hvor mange udlejningslejligheder er bedst som en simpel base, hvor du bare hviler ud og sover, så indbyder Casa della Rota i sandhed til lange aftener i sofaarrangementet med den varme belysning, mens vi bladrer i en af kunstbøgerne eller blot nyder den smagfulde indretning. Hyggen er virkelig i højsædet her, og det gælder både selve lejligheden og hele kvarteret!

Lejligheden på Casa della Rota

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (5. sal med elevator)

Lejligheden består af en stor stue med lækkert sofaarrangement, som ville være rigeligt til seks personer, separat køkken (tre gasblus, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Her er aircondition, satellitfjernsyn, vaskemaskine og Wi-Fi.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

search map