Feriebolig i Rom

Casa della Rota

 
Casa della Rota er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa della Rota er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Findes der nogen anden hovedstad som Rom, hvor du kan bo så centralt, og samtidig føle at du bare gnubber albuer med de lokale? Når du bor på Piazza di Santa Caterina della Rota, klos op ad Piazza Farnese og to minutters gang fra Campo de' Fiori, så er du virkelig midt i Roms mest charmerende centrum. Og dog møder du primært lokale stamkunder på den hyggelige Caffè Perù på den anden side af gaden.

En lys og indtagende lejlighed


Hvor mange udlejningslejligheder er bedst som en simpel base, hvor du bare hviler ud og sover, så indbyder Casa della Rota i sandhed til lange aftener i sofaarrangementet med den varme belysning, mens vi bladrer i en af kunstbøgerne eller blot nyder den smagfulde indretning. Hyggen er virkelig i højsædet her, og det gælder både selve lejligheden og hele kvarteret!

Læs mere om Casa della Rota

Lejligheden på Casa della Rota

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (5. sal med elevator)

Lejligheden består af en stor stue med lækkert sofaarrangement, som ville være rigeligt til seks personer, separat køkken (tre gasblus, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Her er aircondition, satellitfjernsyn, vaskemaskine og Wi-Fi.

Skjul teksten
 
 
search map