Anmeldelser af Casa Costantino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Costantino

Læs personlige anmeldelser af Casa Costantino som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Costantino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt

6 damer på en god tur til Rom. lejligheden svarede helt til forventningerne og passede udmærket til os. Vi blev taget godt imod af en venlig dame. Tog en maxitaxi fra lufthavnen til en god pris og blev fragtet helt til indgangsdøren uden problemer. Blev også hentet den dag vi skulle retur af samme taxi til korrekt tid. Eneste minus var støj fra gaden. Mange Pubber og spisesteder i umiddelbar nærhed som har åbent til langt ud på natten.

Anbefaling til kommende gæster

Trastevere er et godt område at bo i, hvis man ønsker at gå til de fleste attraktioner. Det meste kan nås i løbet af en halv time til fods

Casa Costantino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Costantino
Fireværelseslejlighed med 3/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Skøn lejlighed

Beliggenheden er fremragende og lejligheden meget dejlig, men synes der burde oplyses at der er ekstrem meget larm fra gaden. Der er faktisk kun er ro fra ca. kl. 02.00 - 06.30 hvilket ikke giver meget søvn. Øre propper bør anbefales, eller bedre forefindes ved sengene.
Stolene ved sofabordet ( som på billedet ) kunne vi godt have brugt, i og med vi var 6 pers.

Casa Costantino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

beliggenhed superb, men megert støj
 
Selve indkvarteringen på Casa Costantino
Fireværelseslejlighed med 3/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

for lidt porcelæn til 6 pers.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Terrazza Biscione

Rom, Lazio

search map