Feriebolig i Rom

Casa Costantino

 
Casa Costantino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Costantino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er langt mellem udlejningslejligheder, der forstår at kombinere det personlige og stilfulde med det velholdte, og alt for ofte ser vi, at lejligheder får lov til at blive slidt ned og forgå, fordi ejerne ikke tænker langsigtet. Derfor glæder en lejlighed som Casa Costantino os desto mere, for her sørger ejerne omhyggeligt for vedligeholdelsen af deres dejlige lejlighed, og de er med rette stolte af resultatet.

Hjemligt og varmt udtryk

Vi befinder os midt i Trastevere, i Vicolo de' Cinque, på anden etage af en smuk gammel bygning. I samme øjeblik du træder ind, føles lejligheden rummelig og velkommende. De flotte gamle klinkegulve, de traditionelle romerske trælofter og de mange antikke møbler bidrager til at skabe en hjemlig og varm stemning, der gør det til en fornøjelse at vende tilbage til lejligheden efter en lang dag i byen.

Læs mere om Casa Costantino

Desværre

Vi håber med tiden at kunne overtale ejerene til at lave en tagterrasse, for det er virkelig en skam ikke at udnytte det potentiale, det store tag har. For nuværende er der en flot trappe op fra dagligstuen til det store ovenlysvindue og døren til taget, men den er aflåst, for du kommer blot ud på det skrå tag.

Men alligevel

Men selv uden terrasse er lejligheden pengene værd. Det er sådan et sted, man kommer tilbage til, når man har boet der én gang, og det kan man se af bookingplanen: Du skal være tidligt ude eller meget fleksibel med datoerne, for gæsterne kommer igen år efter år.

Fireværelseslejlighed med 3/6 sovepladser
Lejligheden er ca. 90 m² stor og ligger på anden etage (uden elevator). Du kommer ind i dagligstuen, hvor du finder et behageligt sofaarrangement, som vil være til stor glæde efter en lang dag i byen, en suite med denne er der en spisestue, hvorfra der er adgang til et velfungerende åbent køkken (med fire blus, ovn, opvaskemaskine, køleskab og mikrobølgeovn). Her er desuden et soveværelse med dobbeltseng med internt badeværelse med bruser og wc, to soveværelser med hvert to enkeltsenge (der om ønsket kan samles til dobbeltseng) og endnu et badeværelse med badekar og wc. NB. Kun i stuerne er der aircondition, mens der i soveværelserne er loftsventilatorer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Costantino

Læs personlige anmeldelser af Casa Costantino som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Costantino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Casa Costantino

Super lejlighed

Det er en helt igennem skøn lejlighed?? beliggenheden er alle tiders, kvarteret rigtig hyggeligt og stemningsfuldt.
Sascha var meget grundig i gennemgang af alle faciliteter.
Eneste vi manglede var en større kaffemaskine, meget gerne som dem ,der var i huset, men for små til 6 personer.
Men en lejlighed som vi gerne vil besøge igen og anbefale til andre.
Et minus: jeg havde besvær med at printe diverse dokumenter, så Lino lovede at komme forbi ( vi bor i nærheden af hinanden) når afrejsedatoen nærmede sig (på grund af eventuelle ændringer). Her var han forudseende pgra Ryanair og deres strejke. Har ikke set ham endnu??

Læs mere

Hyggeligt

6 damer på en god tur til Rom. lejligheden svarede helt til forventningerne og passede udmærket til os. Vi blev taget godt imod af en venlig dame. Tog en maxitaxi fra lufthavnen til en god pris og blev fragtet helt til indgangsdøren uden problemer. Blev også hentet den dag vi skulle retur af samme taxi til korrekt tid. Eneste minus var støj fra gaden. Mange Pubber og spisesteder i umiddelbar nærhed som har åbent til langt ud på natten.

Læs mere

Skøn lejlighed

Beliggenheden er fremragende og lejligheden meget dejlig, men synes der burde oplyses at der er ekstrem meget larm fra gaden. Der er faktisk kun er ro fra ca. kl. 02.00 - 06.30 hvilket ikke giver meget søvn. Øre propper bør anbefales, eller bedre forefindes ved sengene.
Stolene ved sofabordet ( som på billedet ) kunne vi godt have brugt, i og med vi var 6 pers.

Læs mere
 
search map