Feriebolig i Rom

Casa Clemente II

 
Casa Clemente II er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Clemente II er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Campo de' Fiori, Palazzo Farnese, Piazza Navona, Trastevere ... vi behøver næsten ikke sige andet. Din ferielejlighed i Rom venter dig.

Soveværelser med aircondition

Det er alt sammen inden for kort gåafstand, når du bor over for Palazzo Spada i lejligheden Casa Clemente II. Denne lejlighed ligger på første etage (uden elevator) midt i Rom og byder på alt, hvad du har brug for til et vellykket ophold, og det til en ganske overkommelig pris. Alle tre soveværelser i lejligheden er desuden udstyret med aircondition.

Læs mere om Casa Clemente II

Fireværelseslejlighed med 3/6 sovepladser (1. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 100 m² stor og består af stue med spisebord, sofa og fjernsyn, separat køkken med fire gasblus, ovn, mirobølgeovn, opvaskemaskine samt vaskemaskine, stort soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge (hvoraf det ene med internt badeværelse med bruser og toilet) samt badeværelse med karbad, vandmassagebruser og toilet. Der er trådløs internetadgang i lejligheden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Clemente II

Læs personlige anmeldelser af Casa Clemente II som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Clemente II. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Casa Clemente II

dejlig uge i rom

Helt fin lejlighed midt i det dejlige Rom ca. 100 m fra Pz. Campo de Fiori. Fin modtagelse af ung mand, der fortalte os om bla. det lokale i området. Dog en vis nattelarm fra måger, og senere håndværkere, men sådan er en storby jo. Dagen før afrejse afregning med samme unge mand, der hjalp med taxabestilling til næste morgen.

Læs mere

Hyggelig lejlighed med fremragende beliggenhed

Lejligheden ligger lige ved Ponte Sisto, så alt er i gåafstand - især det hyggelige Trastevere.
Selve lejligheden er med 3 soveværelser, 2 badeværelser og god opholdsstue fremragende til 6 personer.

Læs mere

super lejlighed!

Super lejlighed som udgangspunkt for en dejlig ferie med vores barnebarn.
Lejligheden er pæn, velholdt og indbydende. Billederne på hjemmesiden svarer til virkeligheden. Et stort plus er, at der er nattero. Værtinden Nadine var imødekommende og hjælpsom. Ved afgang hjalp hun os med bestilling af taxa.
-Og udsigten fra lejligheden er rent faktisk ud til pladsen som på billedet.

Læs mere

Mogens og familie fra Skovlunde boede på Casa Clemente II i Rom fra d. 15. til d. 20. april 2013.

Vores ferie i Rom kan kun beskrives som en 100% succes. Fra vores første kontakt med In-Italia via telefon , er alt gået som vi har forventet.
Ved ankomsten til lufthavnen i Rom, kontaktede vi udlejeren af Casa Clemente II (Carlo). Carlo er en yderst venlig mand, der taler et særdeles glimrende engelsk. Vi aftalte at vi ville være ved lejligheden efter ca. 1 times tid, og efter at have hyret en Taxi ankom vi til lejligheden. Carlo modtog os ved indgangen til lejligheden, og viste os rundt i denne. Vi fik udførlige instrukser på betjening af den meget avancerede bruserinstallation i det ene af 2 dejlige badeværelser, samt tydeliggjort sorteringsmetoder af alt affald.
Lejligheden har levet helt op til vores forventninger, og beliggenheden kan nok ikke være meget bedre: Super centralt: Piazza Campo de´Fiori kun 25 minutter væk til fods, og Trastevera kunne nås på under 10 minutter. Afstand til Peterspladsen til fods: Indenfor ca. 20-25 minutter, ja alt det "væsentlige" indenfor gangafstand. Og så er leljligheden omgivet af meget rolige omgivelser om natten !!!
Vi aftalte med Carlo at vi kunne lade vores baggage stå i lejligheden på afrejsedagen til kl. 16.00 Vi skulle være ude af lejligheden kl. 12.00. Vi mødte op som aftalt kl. 16.00, modtog vores depositum, og tog derefter afsked med Carlo.
Hvis vi skal til Rom igen på et tidspunkt vil vi helt sikkert benytte In.Italia igen. Næste gang måske en lejlighed med tagterrasse.. Eneste mangel ved lejligheden efter vores mening. Tak for et superophold, og meget fin betjening.

Læs mere

Tine og familie fra Randers Nv boede på Casa Clemente II i Rom fra d. 11. til d. 14. april 2013.

Vi havde en rigtig god tur. Rigtig fin lejlighed og perfekt beliggende. Og så var vi heldige, at sommeren var kommet til Rom, så vi kunne dårligt forlange mere.

Læs mere

Harald fra Søborg boede på Casa Clemente II i Rom fra d. 9. til d. 15. september 2012.

Vi var i Rom 9.-15. september og boede i lejligheden Casa Clemente II, få meter fra Piazza Farnese - altså lige i centrum af det middelalderlige Rom. Det var en stor lejlighed med tre store soveværelser, to badeværelser (hvoraf det ene med sauna), køkken og en stor opholdsstue. Vi var to par og havde således god plads. For hele herligheden betalte vi 10.230 DKR - hvilket vil sige ca. halv pris i forhold til et hotel i samme område.
Om morgenen gik vi til en god bager 300 m fra lejligheden og købte friskbagt dejligt brød, derpå gik vi på Campo dei Fiori og købte friske frugter for så at fortsætte til den lille købmand (også på Campo dei Fiori), hvor vi købte mælk, ost og skinke. Det betød, at vi dagligt fik et godt solidt morgenmåltid at starte dagen på, inden vi kastede os ud i Rom.
Lejligheden ligger så centralt, så vi .- skønt alle pensionister - kunne gå til det meste af det, vi gerne ville se og opleve. Men alligevel havde vi investeret de 24 €, som et ugekort til bus og metro koster. Det betød, at vi kunne komme let og ubesværet rundt - bus nr. 23 og 64 går lige om hjørnet - og den lille el-bus 116 kører over Piazza Farnese og bragte os til Villa Borghese og Piazza del Popolo mm. Især, når man skulle træt hjem efter en lang dag, er bussen god at have i baghånden.
Om aftenen gik vi for det meste i Trastevere og spiste. Trastevere er jo fyldt at gode madsteder. Her vil vi gerne henlede opmærksomheden på Tratoria Mercantia på Piazza Mercantia i Trastevere. Restauranten er indrettet i et gammelt værksted og har bevaret sit rustikke præg. De laver fortrinling mad på et køkken, der er anbragt så gæsterne kan følge med i processen. Og der er rigelig på tallerken - til ganske rimelige priser. Man kan finde stedet på nettet og se deres menukort.
Lejligheden er beliggende således, at vi nemt og billigt kunne nå den ved at tage lokaltoget til Stazione Trastevere (8 €) og derefter brugte vi vort buskort til sporvognen fra Stazione Trastevere til Largo Argentina, hvorfra der kun var 3-400 m at gå til lejligheden.
Vi har fået en fin behandling lige fra vi første gang henvendte os til in-Italia i januar og lejede lejligheden - over den gentagne kommunikation med bureau'et i tiden op til afrejse. Ved ankomsten til Roms lufthavn ringede vi til ejeren af lejligheden og aftalte, hvornår vi kunne være fremme ved lejligheden - og da vi nåede frem, var der en repræsentant fra ejeren, der introducerede os til lejligheden. Vi havde brug for at kunne lade vore kuffeter stå i lejligheden ud over det tidspunkt (kl. 10.00) på afrejsedagen, hvor vi ifølge kontrakten skulle forlade den. Det gik ejeren ind i en konstruktiv dialog om, og tilbød os at kunne have lejligheden til rådighed nogle timer ekstra - så lang tid han kunne trække den, inden der skulle komme nye lejere. Det var en fin service, som vi var taknemlige over.
Alt i alt har det været en særdeles positiv oplevelse at leje denne lejlighed for vor 11. ophold i Rom. Det er første gang vi har boet på denne måde, og det bliver ikke sidste gang, ligesom vi allerede har anbefalet den over for nogle af vore Rom-farende venner.

Læs mere
 
search map