Feriebolig i Rom

Casa Clemente II

 
Casa Clemente II er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Clemente II er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Campo de' Fiori, Palazzo Farnese, Piazza Navona, Trastevere ... vi behøver næsten ikke sige andet. Din ferielejlighed i Rom venter dig.

Soveværelser med aircondition

Det er alt sammen inden for kort gåafstand, når du bor over for Palazzo Spada i lejligheden Casa Clemente II. Denne lejlighed ligger på første etage (uden elevator) midt i Rom og byder på alt, hvad du har brug for til et vellykket ophold, og det til en ganske overkommelig pris. Alle tre soveværelser i lejligheden er desuden udstyret med aircondition.

Læs mere om Casa Clemente II

Fireværelseslejlighed med 3/6 sovepladser (1. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 100 m² stor og består af stue med spisebord, sofa og fjernsyn, separat køkken med fire gasblus, ovn, mirobølgeovn, opvaskemaskine samt vaskemaskine, stort soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge (hvoraf det ene med internt badeværelse med bruser og toilet) samt badeværelse med karbad, vandmassagebruser og toilet. Der er trådløs internetadgang i lejligheden.

Skjul teksten
 
 
search map