Anmeldelser af Casa Cesare

 
Casa Cesare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cesare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Cesare

Læs personlige anmeldelser af Casa Cesare som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Cesare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Annette og familien fra Ejstrupholm boede på Casa Cesare i Rom fra d. 9. til d. 16. april 2007.

Jo, tak vi havde en rigtig dejlig ferie i Rom. Vejret var jo fint, hvilket betød at vi de fleste dage kunne komme rundt til fods til alle de steder vi gerne ville besøge. Vi havde min 75 årige mor med, så til Colosseum og Termerne tog vi metroen, som jo er dejligt tæt på lejligheden, samt taxa fra Travestere om aftenen. Vi har gode erfaringer med flinke og behjælpelige mennesker - deriblandt taxachauffører - i byen, og en behagelig trafikkultur - dog skal man som i øvrige storbyer være opmærksom på alle dem der vil have del i din formue! Lejligheden var perfekt, dog har vi lige et par forslag til forbedringer: vi kunne finde 4 krus samt en meget stor kop, hvis ikke vi ville drikke af moccakopper eller bouillonskåle - og da vi danskere ikke tager ud for at spise morgenmad kunne vi godt have brugt en kaffemaskine/kogekande/termokande eller bare et låg til den gryde vi måtte bruge. Opvaskemaskinen fungerede udemærket, da vi fandt en forlængerledning, men kan ikke bruges sammen med varmvandsbeholderne, da relæet så slår fra - det bør der nok kigges på, da måske ikke alle gæster har forstand på elinstallationer. Desuden er det umuligt at trække ud i toilettet på det store badeværelse, hvis der har været en derinde fornyligt - jeg tror bare det skal justeres? Ellers alt vel og tak for behageligt samarbejde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map