Anmeldelser af Casa Cartari

 
Casa Cartari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cartari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Cartari

Læs personlige anmeldelser af Casa Cartari som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Cartari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Erik og Marianne fra Odense M boede på Casa Cartari i Rom fra d. 16. til d. 23. april 2009.

Så er min kone og jeg kommet hjem fra en skøn, skøn ferie i Rom, hvor vi boede i Via dei Cartari for andet år i træk. Alt gik planmæssigt, og I skal have tak for samarbejdet igen i år. Vi håber ikke, der går et helt år igen, før vi skal derned igen.
Søger man oplevelser med en intensitet, der får een op de røde felt, - så er det Rom !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og medrejsende fra Odense M boede på Casa Cartari Elegante i Rom fra d. 17. til d. 24. april 2008.

Vi kom hjem i torsdags fra en utrolig vellykket tur til Rom.
Vi boede i Via dei Cartari 42, da vores først bestilte lejlighed var blevet solgt og In-Italia tilbød denne istedet for. Det var et virkeligt anbefalelsesværdig sted at bo. Meget central ved Chiesa Nuova og dermed lige ved Piazza Navona og det bedste sted at spise i Rom, nemlig "Da Fransceco". Lejligheden var stor og sjovt indrettet, med udsigt til en lille plads. Gasvarmeren til det varme vand gik sig en tur, men 10 min. efter opringning stod den den flotte problemknuser Lucca hos os og punkligt 9.30 næste dag kom han med lækkert brød til os plus en reparatør, der ordnede det på 10 min.
Vi har været i Rom 4 gange på 4 år og vil vende tilbage. Meget gerne til Via d. Cartari og bruge In-Italia som formidler.
I skal roses for jeres måde at arrangere rejse, ophold på samt fine forbindelser i Rom. Kontoret i Rom talte engelsk og tysk, så ingen problemer med kommunikationen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map