Feriebolig i Rom

Casa Cartari

 
Casa Cartari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cartari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Billederne ser rædsomme ud, vi ved det godt... Vi håber snarest muligt at få nye billeder, som bedre giver en idé om denne gode, flot holdte og fornuftigt prissatte lejlighed, der ligger så yderst centralt mellem Roms vigtigste seværdigheder.

Selvom billederne skræmmer, så giver de dog det rette indtryk af en gennemført moderne lejlighed. Kvaliteten er et godt stykke over middel, og det lækre åbne køkken med marmorplader, fire gasblus, ovn og SMEG-køleskab stort nok til en langt større husholdning er rigtig godt. Badeværelset er om muligt endnu smartere end resten af lejligheden, helt i marmor og af en kvalitet, som vi skal op i femstjernede hoteller for at finde. De smukke gamle lofter med bjælker og planker giver en spændende kontrast til alt det moderne.

Læs mere om Casa Cartari

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (2. sal uden elevator):
- Lejligheden ligger på anden sal og består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn (30 '' fladskærm) med DVD-afspiller og vaskemaskine. Fra stuen har du udsigt til en lille plads, hvor der er en god restaurant med fornuftige priser.

Skjul teksten
 
 
search map