Feriebolig i Rom

Casa Bonifacio III

 
Casa Bonifacio III er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Bonifacio III er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er noget hyggeligt over denne lejlighed, en fornemmelse af at være i et rigtigt hjem, ikke i en udlejningslejlighed.

Den er møbleret med personlighed, og de mange antikke møbler giver sammen med terrakottagulvene og de smukke kasselofter i stuen gør den til en behagelig base for udforskning af det mest centrale Rom. Du bor nemlig her i det maleriske kvarter bag Piazza Navona, et område der er smart på den tilbagelænede måde. Lejligheden er udstyret med aircondition, Wi-Fi, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Læs mere om Casa Bonifacio III

Femværelseslejlighed med 4/8 sovepladser (1. etage uden elevator)
Lejligheden består af opholdsstue med sofaarrangement (hvoraf én sovesofa til to personer), spisestue, separat køkken (4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt endnu et badeværelse, dette med karbad og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map