Anmeldelser af Casa Biscione

 
Casa Biscione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Biscione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Biscione

Læs personlige anmeldelser af Casa Biscione som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Biscione. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bent og familie fra Randers Nv boede på Casa Biscione i Rom fra d. 5. til d. 12. oktober 2010.

Min kone og jeg har været i Rom flere gange. Vi har før været på hoteller, men da vi denne gang skulle have vores datter og barnebarn med valgte vi at leje en lejlighed. Vi søgte på nettet for at finde en lejlighed i nærheden af Piazza Navona, hvor vi tidligere havde boet. Resultatet blev jeres lejlighed Biscione 71. Vores forventninger blev fuldstændig indfriet både med hensyn til området og selve lejligheden. Der var kun to minutters gang til blomstertorvet og markedspladsen Campo de Fiori og 5 min. til Piazza Navona. Området er for øvrigt malerisk beskrevet i Anders Grøndahl 's bog "Slentre i Rom", en bog vi varmt kan anbefale

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map