Feriebolig i Rom

Casa Biscione

 
Casa Biscione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Biscione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der skal efterhånden meget til at begejstre os over en feriebolig - dertil har vi set alt for mange - men her står vi over for en lejlighed, som virkelig får entusiasmen op i os. Det er ikke så meget beliggenheden i dette folkelige kvarter, et stenkast fra Campo de' Fiori, som er enestående (men den er nu heller ikke at kimse ad), men derimod lejlighedens helt enestående personlighed og charme, der betager.

Hvordan skal vi dog beskrive noget, som er så specielt? Lad os sige, at trangen til at holde juleaften her overvældede os, så snart vi kom ind over dørtærsklen! Du kan simpelthen skære gennem hyggen med en kniv i denne lejlighed, så tyk er den. Tag ikke fejl: Dette er på ingen måde en luksuslejlighed, og såvel stand som komfort ligger såmænd ikke væsentlig over middel, men de pittoreske lofter med massive fritliggende bjælker, de antikke klinkegulve, malerierne fra attenhundredetallet, det helt specielle, på samme tid spartanske, kaotiske og funktionelle snedkerkøkken - for slet ikke at tale om den særdeles store samling af film (på DVD og VHS) og cd'er, der vidner om udsøgt smag (det vil sige vores smag...) gør lejligheden så helt igennem unik.

Læs mere om Casa Biscione

Toværelseslejlighed med 2 + 2 sovepladser:
- Lejligheden består af stue med to sovesofaer til hver én person, separat køkken (fire gasblus, miniovn, rummeligt køleskab med frostboks og usædvanlig mange husgeråd), stort soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar og toilet. Der er et transportabelt airconditionanlæg i lejlighedenm satellitfjernsyn, DVD-, CD- og VHS-afspiller samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map