Feriebolig i Rom

Casa Baccina

 
Casa Baccina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Baccina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i kvarteret Monti, der på forunderlig vis har bevaret sin karakter som folkeligt midt i Roms historiske centrum, ligger denne lejlighed på første etage.

Tæt på stort udvalg af restauranter og caféer

Når du bor i Monti har du altid et stort udvalg af restauranter, caféer og indkøbsmuligheder inden for få minutters gang. Hvis du er rask til bens, kan du uden problemer gå til Pantheon eller Campo de' Fiori på et kvarter, og samtidig har du her fordelen af flere metrostationer i kort afstand. Fra opholdsstuens store vinduer har du udsigt til gaden Via Baccina.

Læs mere om Casa Baccina

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser
- Lejligheden er ca. 70 m² stor og ligger på første etage (med elevator) og har karakteristiske romerske plankelofter Den består af lille spisestue, badeværelse med bruser og toilet, opholdsstue med to sovesofaer til hver én person og fjernsyn, køkken (med opvaskemaskine) samt soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til én person (og fjernsyn) med en suite badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med airconditionsanlæg, fjernsyn, vaskemaskine og trådløs internetadgang.

Skjul teksten
 
 
search map