Anmeldelser af Casa Anacleto II

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Anacleto II

Læs personlige anmeldelser af Casa Anacleto II som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Anacleto II. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super beliggenhed og rigtig italiensk stemning

Rigtig god oplevelse fra første kontakt. Det dejligt nemt at alt er tilpasset kunden - kommunikation på dansk, betaling via dansk bank. Kun ros herfra :-)
Vi var meget glad for vores valg af lejlighed og synes beskrivelsen var god. Ingen overraskelser og alt fungerede perfekt. Meget central beliggende - tæt på alt, hvilket giver lidt "ilaliensk støj", men vi ville ikke ha valgt anderledes :-) Tak for en dejlig ferie.

Casa Anacleto II
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Anacleto II
Fireværelseslejlighed med 4/7 sovepladser (1. sal uden elevator)

Perfekt til 2 par + en opredning i et af soveværelserne
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

search map