Feriebolig i Rom

Casa Anacleto II

 
Casa Anacleto II er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Anacleto II er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os i kvarteret ved Den Spanske Trappe, så her er ikke langt til hverken shopping (mon ikke!), restauranter og caféer eller utallige seværdigheder. Her får du komfort: aircondition, Wi-Fi, satellitfjernsyn, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Fireværelseslejlighed med 4/7 sovepladser (1. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 110 m² stor og består af to stuer en suite, en spisestue og en opholdsstue, i den sidste er der en sovesofa til to personer og en til én person, lille separat køkken med 4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og wc.

Læs mere om Casa Anacleto II

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Anacleto II

Læs personlige anmeldelser af Casa Anacleto II som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Anacleto II. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super beliggenhed og rigtig italiensk stemning

Rigtig god oplevelse fra første kontakt. Det dejligt nemt at alt er tilpasset kunden - kommunikation på dansk, betaling via dansk bank. Kun ros herfra :-)
Vi var meget glad for vores valg af lejlighed og synes beskrivelsen var god. Ingen overraskelser og alt fungerede perfekt. Meget central beliggende - tæt på alt, hvilket giver lidt "ilaliensk støj", men vi ville ikke ha valgt anderledes :-) Tak for en dejlig ferie.

Læs mere
 
search map