Hotel i Rom

Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Dobbeltværelse Entréen Køkkenet og bordene til morgenmad Tresengsværelse Badeværelse Tresengsværelse Badeværelse Firesengsværelse Badeværelse Køkkenet og bordene til morgenmad
 
Ca' degli Equi Bed & Breakfast er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' degli Equi Bed & Breakfast er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Få turister finder hen til dette område, hvor de studerende i vidt omfang præger bybilledet. Området byder på uforfalsket romersk stemning med sprudlende liv på gader og stræder, stort udvalg af spisesteder og barer til få penge og kort afstand til mange af de store seværdigheder.

Bo som romerne

Nær ejendommen ligger der både supermarkeder, apoteker og et dagligt gademarked i Largo degli Osci. 300 m væk er der overvåget parkering mod betaling (i gaderne Via dei Bruzi og Via dei Sardi). For at komme rundt i Rom med de offentlige transportmidler er der følgende muligheder: sporvogn nr. 3 afgår fra Via di Scalo San Lorenzo 200 m fra ejendommen; bus nr. 71 afgår fra Via Tiburtina 100 m væk; bus nr. 492 afgår fra Via dei Ramni ca. 300 m væk; endelig kan I tage metroen (linie A) fra Piazza Vittorio kun 400 m væk.

Læs mere om Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Gode værelser til få penge

Tre værelser og en morgenmadssal tilbydes de gæster, som finder vej hertil. Værelserne har privat bad med toilet og bruser, aircondition, skrivepult, to natborde, klædeskab, satellit-tv og trådløs internetadgang. Der er tale om pæne, lyse og rummelige værelser i behagelige og afdæmpede farver, som giver en fin fornemmelse af indbydende gæstfrihed.

Du kan også bo i lejlighed

Ca. 20 meter væk og i et aneks finder vi lejlighederne. De tager op til 4 personer og er cirka 50 m² udstyret med de faciliteter, du har brug for.

Værelserne på Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Læs personlige anmeldelser af Ca' degli Equi Bed & Breakfast som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' degli Equi Bed & Breakfast. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Godt sted til prisen

Fint værelse, som fungerede perfekt.
Kvarteret var mere storbyagtigt end de andre dele af Rom.

Læs mere

Skønne dage i Rom

Vi tilbragte 4 dejlige dage i Rom inden vores ferie forsatte med 7 dage i Firenze området. B&B ligger tæt på Termini banegården i et kvarter som ved første øjekast virker nedslidt og lidt trist, masser af grafitti og lukkede skodder, Nørrebro's agtig! Men så ud på aftenen sker forvandlingen; et væld af små butikker, restauranter, barer og iscaffer åbner og det myldre med glade mennesker. Man spiser godt i området og til en billig penge. Selve B&B ligger på 2. sal med vinduer ud mod gaden og forvendt derfor en del støj om aftenen, der er mulighed for aircondition og man kan derfor lukke vinduet, hvilket er en stor fordel ( vi bor normalt ude på landet og er derfor måske lidt sarte vedr. støj ;-) ) Værelset og badværelse har en god størrelse og er rent og pænt. Massimo og hans kone er meget søde og hjælpsomme; gode råd vedr. div. busser, metro og restaurenter. Morgenmaden er for os danskere ikke noget specielt; en sød croissant, tvebakke-agtig brødskiver, smør, marmelade, juice, mælk og en knaldende god kaffe, men mæt skal man nok blive. Desværre serveres morgenmaden først fra kl. 8.30, men så er det godt at der lige på den anden side af vejen er en lille caffe som åbner kl. 7. Der kan man for 1-2 € købe en god kop kaffe som kan nydes ved et af de små borde mens man betragter kvarteret vågne og vente på sin morgenmad.
Vi kan helt klart anbefale Ca' degli Equi Bed & Breakfast til alle som gerne vil til Rom.

Læs mere

Centralt, venligt og meget rent

B&B ca 15 min gang fra Termini stationen i det levende San Lorenzo kavarter, Roms univesitets kvarter. Værelserne er af passende størrelse og meget rene. Der er mange unge i kvarteret, og derfor også en masse natteaktivitet fra restauranter og barer. Men da Ca`degli Equi har aircondition på værelserne, er dette ikke et problem. Værtsparet er venlige og manden taler engelsk. Morgenmaden er ikke specielt interessant, men kaffen er ok.
Bemærk den lidt mærkelige check-in tid mellem 17 og 18.

Læs mere

Anita og rejsefællerne fra Hadsund boede på Ca' degli Equi Bed & Breakfast i Rom fra d. 18. til d. 24. september 2011.

Vi havde en fin tur til Rom, og Ca`degli Equi Bed & Breakfast var udmærket, vi vender tilbage når vi skal have bestilt til sommer hvor vi igen vil tilbage til Toscana, vi har rejst meget i Italien men første gang med jer og det blev ikke sidste gang.

Læs mere

Anita og rejsefællen fra Ringkøbing boede på Ca' degli Equi Bed & Breakfast i Rom fra d. 22. til d. 25. september 2011.

Vi havde nogle rigtig dejlige sensommerdage i Rom.

Ca' degli Equi ligger rigtig godt i et område nær universitetet. Området er anderledes, fordi der er mange yngre mennesker og det giver lidt billigere priser på de mange restaurationer - som laver god og velsmagende mad :-) Det tager 15 minutter at gå fra Roma Temini (hovedbanegården), hvor du ankommer med bussen fra lufthavnen. Det eneste vi manglede var noget lødigt morgenmad, som Skandinavmaver er vant til. Kaffen var fin, men tvebakkerne og croissanten holdt ikke så længe. Men så var der heldigvis andre muligheder på de mange cafeer.

Værelserne er fine og badeforholdene er lige så. Det I skal være opmærksomme på er at der er liv i gaderne til langt ud på aftenen på grund af den yngre befolkning. Det er ikke generende. Men Airconditionen bliver anvendt om natten, da vinduet desværre er nødvendigt at være lukket. Så en fantastisk weekend med sensommeren og mange kilometer i benene (kun 73 km på 3 dage ;-))

Læs mere

Svend og hustru fra Holbæk boede på Ca' degli Equi Bed & Breakfast i Rom fra d. 1. til d. 9. april 2011.

Dette B&B kan absolut anbefales, værelser og bad er pæne og velholdte,sengene er gode og samarbejdet med udlejer er formidabelt.
Yderligere er placeringen lige i hjertet af det ægte rom og midt imellem mange gode spisesteder med god mad til rimelige priser, Dette B&B kan absolut anbefales og vi tar gerne igen hertil.

Læs mere
 
search map