Hotel i Rom

Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Dobbeltværelse Entréen Køkkenet og bordene til morgenmad Tresengsværelse Badeværelse Tresengsværelse Badeværelse Firesengsværelse Badeværelse Køkkenet og bordene til morgenmad
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Få turister finder hen til dette område, hvor de studerende i vidt omfang præger bybilledet. Området byder på uforfalsket romersk stemning med sprudlende liv på gader og stræder, stort udvalg af spisesteder og barer til få penge og kort afstand til mange af de store seværdigheder.

Bo som romerne

Nær ejendommen ligger der både supermarkeder, apoteker og et dagligt gademarked i Largo degli Osci. 300 m væk er der overvåget parkering mod betaling (i gaderne Via dei Bruzi og Via dei Sardi). For at komme rundt i Rom med de offentlige transportmidler er der følgende muligheder: sporvogn nr. 3 afgår fra Via di Scalo San Lorenzo 200 m fra ejendommen; bus nr. 71 afgår fra Via Tiburtina 100 m væk; bus nr. 492 afgår fra Via dei Ramni ca. 300 m væk; endelig kan I tage metroen (linie A) fra Piazza Vittorio kun 400 m væk.

Læs mere om Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Gode værelser til få penge

Tre værelser og en morgenmadssal tilbydes de gæster, som finder vej hertil. Værelserne har privat bad med toilet og bruser, aircondition, skrivepult, to natborde, klædeskab, satellit-tv og trådløs internetadgang. Der er tale om pæne, lyse og rummelige værelser i behagelige og afdæmpede farver, som giver en fin fornemmelse af indbydende gæstfrihed.

Du kan også bo i lejlighed

Ca. 20 meter væk og i et aneks finder vi lejlighederne. De tager op til 4 personer og er cirka 50 m² udstyret med de faciliteter, du har brug for.

Værelserne på Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map