Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rom er en af Europas største byer, og i den slags metropoler bliver priserne altid presset op sammenlignet med i resten af landet. Det betyder dog langt fra, at det ikke er muligt at få en god seng at sove i til en rimelig penge i Italiens smukke, pulserende hovedstad. At finde et hotel i Rom er ikke i sig selv nogen stor præstation - her findes i hundredvis af små hoteller, hvoraf mange er familieejede og med ganske få værelser. Efter vores mening er det de mest interessante at indlogere sig på. Unikke værelser, nærværende værter og kort gåafstand til seværdigheder i absolut verdensklasse.

Seks billige hoteller i centrum af Rom

Når du har som prioritet, at du skal være ude og opleve noget dagen lang, frem for at slænge dig i en sofa på dit hotel, så tænker du faktisk meget ligesom romerne. Som de ægte sydeuropæere og middelhavsfolk, de er, anser de livet som noget, der først og fremmest leves udendørs. Man drikker ofte sin morgenkaffe og spiser sin morgencroissant på en lille, lokal café i skyndingen på vej til arbejde.

Man spiser frokost ude i byen, og om aftenen lokker Roms enorme udvalg af restaurarenter, barer og natklubber med lethed de italienske storbyboere ud af deres lejligheder. Som feriegæst vil du naturligvis være endnu mere opsat på at suge det hele til dig – du har jo kun en uge eller måske endda kun en forlænget weekend i denne herlige hovedstad. Så hvorfor ikke opleve så meget som muligt? Og når du så oven i købet sparer penge på selve hotelopholdet, er der bedre råd til alt det sjove.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

3 gode steder at bo billigt på hotel i Rom

I Rom er der i hvert fald ingen undskyldning for at kede sig, og hvad end, du er til museer, kunst, historiske mindesmærker, storslået, klassisk arkitektur, shopping eller caféliv er du kommet til det helt rette sted, når din ferie går til den evige – og ganske romantiske - stad. Så hvis dit hotel mest af alt skal være et sted, hvor du kan få en god nats søvn efter en lang dag fuld af indtryk, tage et bad og stille dine kufferter, så læs med nedenfor. Her præsenterer In-Italia dig nemlig for tre rigtigt gode muligheder, hvis det er et billigt hotel i Rom, der står højt på din ønskeliste til ferien. På de billigste værelser på det førstnævnte hotel, skal du være opmærksom på, at der er bad på gangen. Kontakt altid meget gerne In-Italia, hvis du vil høre mere om rejser til Rom.

Hotel Primavera
Så kan du ikke bo mere centralt! Og det er ganske uanset hotellets pris. Det familiedrevne Hotel Primavera ligger mindre end 200 meter fra Piazza Navona og Campo de’ Fiori. Kort sagt en beliggenhed, der slår alt, når du skal ud og udforske alt det, Rom har at byde på. Dette pænt indrettede hotel kan tilbyde dig en behagelig atmosfære og enkle, udmærkede værelser, hvor de billigste har bad og toilet på gangen.

De øvrige værelser har eget brusebad og toilet, og uanset, om du vælger et værelse med eller uden eget badeværelse, kan du regne med, at forholdene er pæne og ordentlige. På Hotel Primavera spiser du morgenmad i receptionen på 1. sal – og så er du klar til dagens mange oplevelser! En smule trafikstøj fra gaden må påregnes.

Hotel Arenula
Her bor du super-centralt i Rom, på en stille sidegade i et hyggeligt, lille kvarter, som mange feriegæster desværre overser, når de besøger byen. Der er tale om det gamle jødiske kvarter, som både har en interessant historie og et pænt udvalg af gode, lokale restauranter. Kvarteret ligger få minutters gang fra Campo de’ Fiori, og i komfortabel gåafstand til mange af de andre berømte pladser og seværdigheder i Rom.

Her bor du i både stille og centrale omgivelser – og alle værelser er pæne, samt med eget bad. Der er med andre ord ikke noget at sige til, at Hotel Arenula er særdeles populært, og vi vil derfor anbefale dig at bestille dit værelse i god.

Albergo Piave
Et lille, intimt hotel, hvor du virkelig vil føle dig hjemme. Albergo betyder oprindeligt hotel på italiensk, og nogle af de små, familieejede hoteller i Støvlelandet bruger stadig dette gamle navn. På Albergo Piave bor du inden for Roms bymure på et af hotellets blot 11 pæne og enkle værelser med eget badeværelse.

Du er tæt på transportmuligheder ind til centrum, f.eks. skal du kun gå i ti minutter for at komme til nærmeste metrostation. I lokalområdet er der mange gode spisesteder og spændende butikker.

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring din rejse til Rom. Når du gerne vil finde billig overnatning i Rom giver vi dig et udvalg som ingen andre, og vi har besøgt alle hotellerne, så vi kan fortælle dig præcist, hvad der er godt og skidt, alt efter hvad du gerne vil se og nå i Rom. Ring, skriv eller chat med os nu!

>>> Se også alle hoteller og ferielejligheder i Rom her

 
search map