Hotel i Rom

Best Western Hotel President

Standardværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er ikke mange hoteller, som kan prale af at have en metrostation under et minuts gang fra hoveddøren, men det kan de på Hotel President. Samtidig er det et af Roms lidt større hoteller, hvilket i dette tilfælde betyder, at stort set alle værelser er ens indrettet og har en fornuftig størrelse.

Tog til døren

Best Western Hotel President ligger i det sydlige Rom, lige ved metrostationen Manzoni, hvorfra der går tog direkte til byens største seværdigheder. Bl.a. kan du være på Den Spanske Trappe på under 10 minutter, hvilket er væsentligt hurtigere end fra de fleste hoteller i det historiske centrum. Der er nu også en del historie i selve nærområdet, for her finder du både Roms domkirke S. Giovanni in Laterano, ligesom Colosseum ligger blot 900 meter fra hotellet. Foruden metroen kører der flere busser og sporvogne lige uden for døren.

God service også for morgenmennesker

Du går direkte fra gaden og ind i den store reception, hvor der også er lobby, bar, elevator, gratis wifi, morgenmadsrestaurant med stor buffet fra kl. 6:30 eller mulighed for en hurtig express morgenmad allerede fra kl. 5:00, hvis du skal nå et tidligt fly.

Bo pænt og ensartet

Hotel President har knapt 200 værelser, som alle er pænt indrettet med aircondition, TV, telefon, wifi, minibar, værdiboks og hårtørrer.

Læs om værelserne på Best Western Hotel President

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map