Hotel i Rom

Best Western Hotel President

Standardværelse
 
Best Western Hotel President er ikke tilgængelig i øjeblikket
Best Western Hotel President er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er ikke mange hoteller, som kan prale af at have en metrostation under et minuts gang fra hoveddøren, men det kan de på Hotel President. Samtidig er det et af Roms lidt større hoteller, hvilket i dette tilfælde betyder, at stort set alle værelser er ens indrettet og har en fornuftig størrelse.

Tog til døren

Best Western Hotel President ligger i det sydlige Rom, lige ved metrostationen Manzoni, hvorfra der går tog direkte til byens største seværdigheder. Bl.a. kan du være på Den Spanske Trappe på under 10 minutter, hvilket er væsentligt hurtigere end fra de fleste hoteller i det historiske centrum. Der er nu også en del historie i selve nærområdet, for her finder du både Roms domkirke S. Giovanni in Laterano, ligesom Colosseum ligger blot 900 meter fra hotellet. Foruden metroen kører der flere busser og sporvogne lige uden for døren.

God service også for morgenmennesker

Du går direkte fra gaden og ind i den store reception, hvor der også er lobby, bar, elevator, gratis wifi, morgenmadsrestaurant med stor buffet fra kl. 6:30 eller mulighed for en hurtig express morgenmad allerede fra kl. 5:00, hvis du skal nå et tidligt fly.

Bo pænt og ensartet

Hotel President har knapt 200 værelser, som alle er pænt indrettet med aircondition, TV, telefon, wifi, minibar, værdiboks og hårtørrer.

Læs om værelserne på Best Western Hotel President

 
 

Gæstebedømmelser af Best Western Hotel President

Læs personlige anmeldelser af Best Western Hotel President som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Best Western Hotel President. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afgiften til hotellet.

Vi var vældig glad for opholdet. Venligt personale, altid smilende og i mødekommende.
Et minus var afgiften til hotellet, den var meget høj. det havde været rart at vide den inden betalingen.

Læs mere
 
search map