Anmeldelser af Bed & Breakfast Foscari

 
Bed & Breakfast Foscari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed & Breakfast Foscari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Bed & Breakfast Foscari

Læs personlige anmeldelser af Bed & Breakfast Foscari som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bed & Breakfast Foscari. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Linda og hendes mand fra Hovedgård boede på Bed & Breakfast Foscari fra d. 30. juni til d. 4. juli 2003. Hun meddelte efter besøget:

Opholdet i byen og området var særdeles udmærket. Rom er dejlig og fuld af oplevelser - med både ny og gammel historie. Man føler sig hensat til "dengang" ved de forskellige historiske oplevelser. Vi kan meget anbefale "at turen går til Rom".
Opholdsstedet levede op til vores forventninger. Dog kunne vi godt tænke os, at vi pr. automatik fik rent sengetøj og rene håndklæder oftere - måske hver anden dag. Der er jo varmt - også om natten - og sved samt mange bad osv. Men vi klarede det med Alberto, som var vores mand på stedet. Stor ros til ham og hans venlighed, imødekommenhed og hjælpsomhed. Han er god.
Når vi i booking-papirerne har fået at vide, at vi skal møde op og tjekke ind mellem 17.00 og 18.00, så BØR der også være en person til at modtage os fra kl. 17.00. Vi ventede til 17.30, hvilket selvfølgelig ikke kan siges at være lang tid. Men når man efter en meget lang køretur er kommet frem til stedet i en meget fremmed by, så vil man også gerne meget "tages hånd om". Det kunne være bedre.
Vi har ingen tips til de næstekommende til selve opholdsstedet, men til opholdet og til færden i byen og især i Metroen. Vi var så uheldige, at få stjålet vores pung under en tur i Metroen. Lommetyvene er så dygtige, at man ikke opdager det sker. Først bagefter kan man genkalde sig situationen, hvor det måske skete. Pas derfor godt på pungen. Hvis der bruges pengebælte, så vend lynlåsen indad mod maven. Allerbedst må det være at have pengene inde på kroppen under skjorten eller lignende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map