Hotel i Rom

Bed & Breakfast Foscari

 
Bed & Breakfast Foscari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed & Breakfast Foscari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bed and Breakfast Foscari ligger 300 meter fra Piazza Bologna, få skridt fra togstationen Tiburtina og universitetscentret La Sapienza. Der er god forbindelse med offentlige transportmidler i hele kvarteret, så man er i centrum i løbet af få minutter.

Stedet ligger på en rolig vej, hvor der er meget lidt trafik, selve i dagtimerne. 50 meter fra ejendommen er der internet-point og møntvask samt en betalingsgarage, hvor det koster mellem 10 og 15 euro pr. dag at parkere bilen.

Læs mere om Bed & Breakfast Foscari

På Bed & Breakfast Foscari er der flere værelser, med plads op til tre personer hvert. Alle værelserne råder over eget bad med toilet og bruser. Det skal bemærkes, at alle værelser er beregnet for ikke-rygere, og at rygning kun er tilladt i fælleslokaler, såfremt ingen andre gæster har noget imod det.

Morgenmaden, som gæsterne selv står for at tilberede, indtages i den fælles stue, hvor man også er velkommen i dag- og aftentimerne for at se fjernsyn eller være sammen med de andre.

Skjul teksten
 
 
search map