Hotel i Rom

B&B In and Out - Piazza Navona

 
B&B In and Out - Piazza Navona er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B In and Out - Piazza Navona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den maleriske labyrint af gyder i det helt enestående kvarter bag Piazza Navona ligger denne lille bed & breakfast med det lange navn i Vicolo del Fico, som en del romafarere nok vil kende for det pragtfulde folkelige spisested Ristorante da Francesco, men skulle hilse og sige, at også Bar del Fico er et besøg værd.

Kvarteret bugner i det hele taget af hyggelige spise- og (ikke mindst!) drikkesteder, og det udgør en fantastisk kontrast, som er så typisk for Rom, til selve Piazza, hvor det kan være svært at bestemme sig til, om caféer og restauranter udmærker sig mest for deres høje priser eller for deres lave charme. Nej, så er det en helt anden verden her, blot to minutters gang fra pladsen.

Læs mere om B&B In and Out - Piazza Navona

Denne lille bed & breakfast på anden etage af det gamle palazzo fra 1600-tallet har kun fire værelser, men de er til gengæld gode, og du får indtil videre rigtig meget for pengene i forhold til hotellerne i samme område. Men de er også først startet i december 2010, og skønt ejerne i forvejen har B & B In and Out tæt på Campo de' Fiori, skal de stadig opbygge en kundekreds, før de kan lade priserne stige til det niveau, standarden fortjener. Vi er bange for, at det vil gå alt for hurtigt.

Det er ikke besværet værd at gå ind i en længere beskrivelse af værelserne, for i grunden har de alle samme høje kvalitet og faciliteter: aircondition, sikkerhedsboks, privat badeværelse med bruser og toilet, satellitfjernsyn og gratis trådløs adgang til internettet 24 timer i døgnet. Den eneste væsentlige forskel er størrelsen, der går fra economy, som er det mindste, men som dog stadig har plads til to enkeltsenge, over standard, som netop er standard i sin størrelse, og superior, der er rigelig stor til at have tre sovepladser, til suiten, som med sine 60 m² er større end så mange treværelseslejligheder på badestederne. Suiten har naturligvis også op til tre sovepladser, og så har den et usædvanlig lækkert badeværelse med jacuzzi.

Skjul teksten
 
 
search map