Anmeldelser af B&B 94 Rooms Vatican

 
B&B 94 Rooms Vatican er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B 94 Rooms Vatican er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B 94 Rooms Vatican

Læs personlige anmeldelser af B&B 94 Rooms Vatican som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B 94 Rooms Vatican. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Middelmådigt

Hej. Vi syntes vores værelse var ganske fint og de ansatte var søde og rare. Det var meget få af dem der ku snakke engelsk og det kan godt give problemer men når vi så har snakket med flere forskellige ansatte og bedt om at få morgenmad leveret tidligere om fredagen når man rejser tidlig og der så aldrig dukker noget morgenmad op. Det er lousy. Vores afløb stank langt væk og det må en stuepige ku ha lugter når hun kom og gjorde værelset rent om tirsdagen. Lousy 2.0. Vores morgenmadsbakker blev heller aldrig afhentet fra værelset så vi havde morgenmad fra onsdag morgen og torsdag morgen stående under hele opholdet. Vi syntes hotellet var ret dødt og vi mødte ikke nogen andre. Vores generelle oplevelse var at det var ret middelmådigt tilnærmelsesvis skuffende og ikke et hotel vi vil vælge en anden gang. Vi takker pænt nej tak.

Rom som feriedestination

Ha vand med.

B&B 94 Rooms Vatican
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på B&B 94 Rooms Vatican
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map