Hotel i Rom

B&B 94 Rooms Vatican

 
B&B 94 Rooms Vatican er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B 94 Rooms Vatican er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bed & Breakfast i gåafstand til det historiske Rom

94 Rooms Vatican-Vigliena åbnede i 2014 og værelserne ligger på 1.sal i Prati området. På mellem 15 og 25 minutter kan du gå til både Vatikanet, Piazza del Popolo og Den spanske trappe. Metrostationen Lepanto ligger dog kun 200 m fra 94 Rooms Vatican-Vigliena, så du kan let komme rundt med offentlig transport, og på den måde kan du stå på Den spanske trappe på under 10 minutter, ligesom der kun er en køretur på 6 minutter til hovedbanegården Termini. I nærområdet har du den dejlige shoppinggade Via Cola Rienzo, hvor du bl.a. finder et af de lokale fødevaremarkeder og en af Roms bedste delikatessebutikker. Området er beboet af de lokale romere, så der er naturligvis også et rigtig godt udvalg af gode restauranter.

Lille i størrelse - stor i service

B&B 94 Rooms Vatican – Vigliena er indrettet i moderne stil, og oser af afslappet og gæstfri atmosfære. Den lille reception er hjertet af denne B&B. Du bliver budt varmt velkommen af det venlige personale, som står klar til at hjælpe dig med at få et så behageligt ophold som muligt. Servicen er oprigtig, og hvad stedet måske mangler i faciliteter, har det til gengæld i gode hyggelige værelser og behageligt personale.
Morgenmaden er kontinental og serveres på dit værelse. Ønsker du en udvidet morgenmad, kan du bede om dette i receptionen ved check-in og betale på stedet.
Der er mulighed for at leje cykler i receptionen og der er gratis WiFi overalt på B&B 94 Rooms Vatican – Vigliena.

Læs mere om B&B 94 Rooms Vatican

Elegante og rummelige værelser

B&B 94 Rooms Vatican – Vigliena har blot 7 værelser. Hvert værelse er moderne, smagfuldt og individuelt indrettet, med forskellige temaer inspireret af byens attraktioner. Alle værelserne er udstyret med air condition, gratis WiFi, satellit TV, el-keddel, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Strygejern og strygebræt på forespørgsel.

Værelserne på B&B 94 Rooms Vatican

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B 94 Rooms Vatican

Læs personlige anmeldelser af B&B 94 Rooms Vatican som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B 94 Rooms Vatican. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Middelmådigt

Hej. Vi syntes vores værelse var ganske fint og de ansatte var søde og rare. Det var meget få af dem der ku snakke engelsk og det kan godt give problemer men når vi så har snakket med flere forskellige ansatte og bedt om at få morgenmad leveret tidligere om fredagen når man rejser tidlig og der så aldrig dukker noget morgenmad op. Det er lousy. Vores afløb stank langt væk og det må en stuepige ku ha lugter når hun kom og gjorde værelset rent om tirsdagen. Lousy 2.0. Vores morgenmadsbakker blev heller aldrig afhentet fra værelset så vi havde morgenmad fra onsdag morgen og torsdag morgen stående under hele opholdet. Vi syntes hotellet var ret dødt og vi mødte ikke nogen andre. Vores generelle oplevelse var at det var ret middelmådigt tilnærmelsesvis skuffende og ikke et hotel vi vil vælge en anden gang. Vi takker pænt nej tak.

Læs mere
 
search map