Hotel i Rom

B&B 94 Rooms Vatican

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bed & Breakfast i gåafstand til det historiske Rom

94 Rooms Vatican-Vigliena åbnede i 2014 og værelserne ligger på 1.sal i Prati området. På mellem 15 og 25 minutter kan du gå til både Vatikanet, Piazza del Popolo og Den spanske trappe. Metrostationen Lepanto ligger dog kun 200 m fra 94 Rooms Vatican-Vigliena, så du kan let komme rundt med offentlig transport, og på den måde kan du stå på Den spanske trappe på under 10 minutter, ligesom der kun er en køretur på 6 minutter til hovedbanegården Termini. I nærområdet har du den dejlige shoppinggade Via Cola Rienzo, hvor du bl.a. finder et af de lokale fødevaremarkeder og en af Roms bedste delikatessebutikker. Området er beboet af de lokale romere, så der er naturligvis også et rigtig godt udvalg af gode restauranter.

Lille i størrelse - stor i service

B&B 94 Rooms Vatican – Vigliena er indrettet i moderne stil, og oser af afslappet og gæstfri atmosfære. Den lille reception er hjertet af denne B&B. Du bliver budt varmt velkommen af det venlige personale, som står klar til at hjælpe dig med at få et så behageligt ophold som muligt. Servicen er oprigtig, og hvad stedet måske mangler i faciliteter, har det til gengæld i gode hyggelige værelser og behageligt personale.
Morgenmaden er kontinental og serveres på dit værelse. Ønsker du en udvidet morgenmad, kan du bede om dette i receptionen ved check-in og betale på stedet.
Der er mulighed for at leje cykler i receptionen og der er gratis WiFi overalt på B&B 94 Rooms Vatican – Vigliena.

Læs mere om B&B 94 Rooms Vatican

Elegante og rummelige værelser

B&B 94 Rooms Vatican – Vigliena har blot 7 værelser. Hvert værelse er moderne, smagfuldt og individuelt indrettet, med forskellige temaer inspireret af byens attraktioner. Alle værelserne er udstyret med air condition, gratis WiFi, satellit TV, el-keddel, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Strygejern og strygebræt på forespørgsel.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map