Anmeldelser af Balcone Tasso

 
Balcone Tasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Tasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balcone Tasso

Læs personlige anmeldelser af Balcone Tasso som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Tasso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Inger og Torben fra Vejle boede på Balcone Tasso i Rom fra d. 14. til d. 21. maj 2009.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med jer. Under hele forløbet har kontakten været professionel. Vi anbefaler jer gerne til andre.
Vi har været i Rom 2 gange tidligere og nyder hver gang gensynet med den gamle by. Lejligheden ligger i gå-afstand mellem Hovedbanegården og Colosseum. Ca. 10. min. Vi anvendte ikke offentlig transport hele ugen, men gik rundt til seværdighederne.

Lejligheden er OK, men den var meget snavset. Gulvet har ikke været vasket længe og der var store "nullermænd" i hjørnerne. En detalje - men ikke helt uvæsentlig - der var ingen vinglas som vi måtte bruge. Vi kunne ikke undgå at bemærke, at der bag glaslågerne med skiltet "privato" stod masser af vinglas. En god idé at sætte et par af dem i et af køkkenskabene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Egon og Lone fra Vester Skerninge boede på Balcone Tasso i Rom fra d. 22. september til d. 2. oktober 2008.

Lad os starte med at sige, at vi havde en rigtig dejlig tur til Rom. Det skyldtes ikke mindst den lejlighed, vi havde fået igennem jer. Den lå fint centralt med gå-afstand til mange seværdigheder og tæt på metroen.
Indretningen var super med et yderst veludstyret køkken med spiseplads, fint soverum, fint badeværelse, fin stue og ikke mindst en dejlig stor altan, som vi sad på hver eneste aften, den kunne overdækkes med markiser.
Rom er en spændende by, som man ikke lige bliver færdig med, og vi fik gået mange kilometer ikke bare til de kendte seværdigheder, men også en hel del i nærområdet, som også gav gode oplevelser.
Det eneste problem vi oplevede i forbindelse med ferieturen var vores ankomst til adressen, idet det forvirrede os, at det var en privat lejlighed, det havde vi ikke fået forståelse af, sikkert vores egen dumhed, men det gav os lidt bøvl. Vi fandt det heller ikke let at ringe til den nøgleansvarlige, men I har hele vejen igennem været utrolig hjælpsomme, I har både skriftligt og telefonisk haft en meget venlig tone, som har givet os stor tryghed og tillid til, at I nok skulle være der for os, hvis vi fik brug for det. TAK FOR DET! Også den nøgleansvarlige vi mødte dernede havde en sød, venlig og tillidsvækkende måde at optræde på.
Et forslag til jer kunne være, at der lå en dansk beskrivelse med lidt praktiske oplysninger. F.eks., hvor er det nærmeste supermarked, markedsplads o. lign. I øvrigt havde vi stor glæde af at handle et sted, der nærmest var en delikatesseforretning. Den havde fersk kød, frisk brød, drikkevarer og mange delikatesser, og en meget venlig betjening. Desuden lå den meget tæt på, vi gik lige ned til Via Labicana, og så lå den lidt til venstre over på den anden side. Lige ved siden af var der en grønt/frugthandel, så det kunne ikke være nemmere og vi synes bestemt det er anbefalelsesværdigt.

Så vi siger ,ja tak, turen til Rom levede på alle måder op til vores forventninger, og vi benytter os gerne af in-italia en anden gang og anbefaler det også gerne til andre!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Leif og familien fra København boede på Balcone Tasso i Rom fra d. 7. til d. 15. maj 2008.

Vi havde en god tur til Rom og lejligheden var perfekt til os. Lejligheden ligger selvfølgelig lidt langt fra centrum men der er en god atmosfære i kvarteret og nogle gode restauranter. Så alt i alt har vi været meget tilfredse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lis Karoline og Gert fra Støvring boede på Balcone Tasso i Rom fra d. 12. til d. 19. april 2008.

Vi har værret meget glade for byen, men jeg syntes got nok de tar betaling for derres varrer der nede de bruger euro som vi bruger kroner.Alt er dyrt. Selve opholdstedet var over al forventning en stor lejlighed minimum 75 km.den var dejlig stor , men det var ikke den beste uge i Rom der var overskyet en stor del af tiden derfor en kold lejlighed 17 grader men ok der var gulv fliser i hele lejligheden , men heldigvis havde ejeren nogle fut sko der passede mig. Tips til dem der kommer efter mig,kan jeg give. Første dag tag en af de tre forskellige oben busser der kører rundt til de forskellige slotte ,palladser kolloseum vartikanet og meget mere det koster omkring 20 eur. man kan stå af når det passer en ,se serverdigheden og tage den næste bus, men læg mærke til hvem i har købt turren af ,der er røde og der er gule og blå busser og man kan kun køre med den farve man har købt til men de kørrer ca hver halve time så det er ingen problem og blletten gælder 24 timer Der næst anbefaler jeg at man køber en billet til de offentlige transport midler for en person en uge 16 eur. der kan kørres metro ,sporvogn og busser i døgnets 24 timer kørrer man forkert så stå af bussen og kør retur, find en anden bus evnt. Om lejligheden pas på ikke at låse jer jer ude vi prøvede men heldigvis havde vi nr . på udlejningen så de redde vorres dag ,tak for den fine serves vi var inde i lejligheden igen efter 1 en halv time .
Det næste i skal gøre hav jerres adresse på jer hvor i bor den første dag for man skal ud og købe lidt mad, men i italien er der siesta så der hvor du tror du kan handle er der lukket så går man da bare lidt videre ,og til sidst kan du ikke finde hjem. Vil i se paven er det søndag formiddag inden kl 12 i vartikanet

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin og rejsefælle fra Ll. Skensved boede på Balcone Tasso i Rom fra d. 21. til d. 28. marts 2008.

Som 1.gangsrejsende til storby, her Rom, er der selvfølgelig lidt hovsa-oplevelser, men det er en fantastisk by, med så meget at opleve og gode indtryk. Vi har boet godt i Balcone Tasso en uge. Her er fuldt udstyret køkken. Af bylejl. er der ikke meget gadestøj. Ligger perfekt ved Metro og f.eks buslinie 3 stort set lige neden for døren, så man kommer hurtigt afsted, hvis ikke lige de fine seværdigheder i nærheden er nok. Skønt stort supermarked på Viale Manzoni 40-44, gå dog lige om hjørnet, hvor der iøvrigt er fine indkøbsmuligheder. Det er en god ide med hjemmesko. Det har været en perfekt lejlighed for os, og vi vil hermed anbefale den til andre par, som nødvendigvis ikke behøver at bo helt inde i bykernen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map