Feriebolig i Rom

Balcone Silvestro I

 
Balcone Silvestro I er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Silvestro I er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I kvarteret mellem Den Spanske Trappe og Piazza del Popolo ligger Balcone Silvestro I i en lille gade mellem Via di Ripetta og Corsoen.

En rolig base

Med sine klinkegulve, fritliggende bjælker i loftet og smagfulde møblement vil den udgøre en behagelig rolig base for et ophold i udkanten af Roms pulserende shoppingkvarter.

Læs mere om Balcone Silvestro I

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (4. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 70 m² stor og består af stue med spisebord, sofaer og en sovesofa til én person, separat køkken af ældre dato med fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng og internt lille badeværelse med karbad og toilet, soveværelse med enkeltseng samt lille badeværelse med bruser og toilet (bruseren er med forhæng uden kabine, og da rummet som sagt er lille, må det forventes at gulvet bliver vådt).

NB. Kun i stuen er der aircondition, mens der i soveværelserne er ventilatorer. Fra stuen og køkkenet er der udgang til lejlighedens smalle balkon, der løber i hele stuens og køkkenets længde. Balkonens bredde er ca. 60 cm, hvoraf de ca. 20 cm udgøres af den lille mur med rækværket, der derfor fint kan fungere som bænk.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza Trevi

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map