Feriebolig i Rom

Balcone Silvestro I

 
Balcone Silvestro I er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Silvestro I er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I kvarteret mellem Den Spanske Trappe og Piazza del Popolo ligger Balcone Silvestro I i en lille gade mellem Via di Ripetta og Corsoen.

En rolig base

Med sine klinkegulve, fritliggende bjælker i loftet og smagfulde møblement vil den udgøre en behagelig rolig base for et ophold i udkanten af Roms pulserende shoppingkvarter.

Læs mere om Balcone Silvestro I

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (4. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 70 m² stor og består af stue med spisebord, sofaer og en sovesofa til én person, separat køkken af ældre dato med fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng og internt lille badeværelse med karbad og toilet, soveværelse med enkeltseng samt lille badeværelse med bruser og toilet (bruseren er med forhæng uden kabine, og da rummet som sagt er lille, må det forventes at gulvet bliver vådt).

NB. Kun i stuen er der aircondition, mens der i soveværelserne er ventilatorer. Fra stuen og køkkenet er der udgang til lejlighedens smalle balkon, der løber i hele stuens og køkkenets længde. Balkonens bredde er ca. 60 cm, hvoraf de ca. 20 cm udgøres af den lille mur med rækværket, der derfor fint kan fungere som bænk.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Silvestro I

Læs personlige anmeldelser af Balcone Silvestro I som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Silvestro I. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Balcone Silvestro I

Bedømmelse af Balcone Silvestro I

Læs mere

En perfekt beliggende lejlighed

En perfekt beliggende lejlighed - dejligt med to badeværelser samt den lille balkon. Alt i alt en god oplevelse - dog med flg. bemærkninger:

Billederne på hjemmesiden svarede ikke helt til virkeligheden - specielt stuen levede ikke op til billederne. Herudover var der en kloaklignende lugt på badeværelserne, og nogle aftener var der ret køligt i lejligheden.

Da vi ringede til kontaktpersonen som anvist på opholdsbeviset ved afgang fra lufthavnen, var der telefonsvarer på det ene tlf. nummer, og damen, der tog tlf. på det andet nummer, talte kun italiensk og lagde røret på et par gange, før vi overtalte hende til at prøve at forstå os. Det viste sig så, at det var et helt tredje tlf.nr. vi skulle kontakte. Det var en lidt utryg oplevelse.

Læs mere
 
search map