Feriebolig i Rom

Balcone Grillo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du får meget for pengene i lejligheden Balcone Grillo, forbavsende meget. Lejligheden ligger i kvarteret Monti, lige ud til Trajans Forum, og var det ikke for den store antikke mur, der står mellem lejligheden og Forum Romanum ville udsigten være endnu dejligere, end den allerede er fra balkonen.

En lys og indbydende lejlighed

Vi skal op på fjerde etage (her er heldigvis elevator) for at finde lejligheden, der er blevet gennemgribende istandsat i vinteren 2012-2013. Resultatet er særdeles flot. Lejligheden er rummelig og usædvanlig lys, den er yderst smagfuldt møbleret og byder på al tænkelig komfort fra trådløst internet over aircondition og satellitfjernsyn til vaskemaskine og opvaskemaskine. Lejlighedens eneste svage side er dens køkken, som tydeligvis ikke er udformet med gastronisk interesserede mennesker for øje. Men med tre gode soveværelser, to badeværelser og en hyggelig stue til en rigtig fornuftig pris, kan man glæde sig over at have penge tilovers til besøg på kvarterets mange restauranter.

Læs mere om Balcone Grillo

Spændende detaljer

Der er meget at glæde sig over i lejligheden, fra de flotte parketgulve over lofterne, der i stuen har fritliggende bjælker, mens det ene soveværelse har et smukt bemalet loft fra slutningen af 1800-tallet til de to store kinesiske malerier i stuen.

Lejlighed med 6 sovepladser
- Du kommer ind i lejlighedens store stue, hvor du finder et sofaarrangement, spisebord og udgang til balkonen via et par franske døre, der giver masser af lys. Fra stuen fører en gang til det lille separate køkken (fire gasblus, opvaskemaskine, brødrister og lille køleskab) og videre til et badeværelse med håndvask, wc og vaskemaskine samt til et soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkonen.

Til den anden side for stuen finder vi endnu et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (dets vægge er ca. 2½ meter høje, men afsluttes ikke med loft) og to badeværelser med bruser og wc. Lejlighedens balkon er omkring 8 meter lang, men da den kun er ca. 60 cm dyb, kan man dårligt sidde på den, men at stå her og nyde udsigten over et glas vin er nu heller ikke så dårligt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map