Feriebolig i Rom

Balcone Grillo

 
Balcone Grillo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Grillo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du får meget for pengene i lejligheden Balcone Grillo, forbavsende meget. Lejligheden ligger i kvarteret Monti, lige ud til Trajans Forum, og var det ikke for den store antikke mur, der står mellem lejligheden og Forum Romanum ville udsigten være endnu dejligere, end den allerede er fra balkonen.

En lys og indbydende lejlighed

Vi skal op på fjerde etage (her er heldigvis elevator) for at finde lejligheden, der er blevet gennemgribende istandsat i vinteren 2012-2013. Resultatet er særdeles flot. Lejligheden er rummelig og usædvanlig lys, den er yderst smagfuldt møbleret og byder på al tænkelig komfort fra trådløst internet over aircondition og satellitfjernsyn til vaskemaskine og opvaskemaskine. Lejlighedens eneste svage side er dens køkken, som tydeligvis ikke er udformet med gastronisk interesserede mennesker for øje. Men med tre gode soveværelser, to badeværelser og en hyggelig stue til en rigtig fornuftig pris, kan man glæde sig over at have penge tilovers til besøg på kvarterets mange restauranter.

Læs mere om Balcone Grillo

Spændende detaljer

Der er meget at glæde sig over i lejligheden, fra de flotte parketgulve over lofterne, der i stuen har fritliggende bjælker, mens det ene soveværelse har et smukt bemalet loft fra slutningen af 1800-tallet til de to store kinesiske malerier i stuen.

Lejlighed med 6 sovepladser
- Du kommer ind i lejlighedens store stue, hvor du finder et sofaarrangement, spisebord og udgang til balkonen via et par franske døre, der giver masser af lys. Fra stuen fører en gang til det lille separate køkken (fire gasblus, opvaskemaskine, brødrister og lille køleskab) og videre til et badeværelse med håndvask, wc og vaskemaskine samt til et soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkonen.

Til den anden side for stuen finder vi endnu et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (dets vægge er ca. 2½ meter høje, men afsluttes ikke med loft) og to badeværelser med bruser og wc. Lejlighedens balkon er omkring 8 meter lang, men da den kun er ca. 60 cm dyb, kan man dårligt sidde på den, men at stå her og nyde udsigten over et glas vin er nu heller ikke så dårligt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Grillo

Læs personlige anmeldelser af Balcone Grillo som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Grillo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Balcone Grillo

Dejlig ferielejlighed i midten af Rom

Vi havde arrangeret transport fra lufthavnen med Rome Shuttle Limousine service info@romeshuttlelimousine.com, der ventede i lufthavnen selv om vi var 2 timer forsinket. 6 personer (60 euro i alt) chaufføren talte med Keyholderen til lejligheden, så der var super service. Fremme ved lejligheden traf vi Lorenzo, der forklarede om div. ting i lejligheden og området.
Lejligheden var dejlig varm og der var mulighed for at regulere varmen hele tiden.
Det have været dejligt, at vi havde været mere opmærksomme (fået at vide), at "byskat" og indcheckningsgebyr skulle være i kontanter - vores medbragte euros fik lidt hurtigt ben at gå på.
Endvidere manglede info omkring hvor man gør af sit affald.
Opvaskemaskinen fungerede heller ikke, noget med en del som manglede og vores kontakt var lidt svær at få fat på (nuvel det var jo også jul), men forsøgte både på sms og efterfølgende Whatsapp, der blev først svaret efter et par dage... (lidt opstramning her ville være fint).
Køkkenet er som beskrevet ikke det største, men det fungerede helt fint.
En ting som dog kunne være bedre/manglede - Minimum én ekstra nøgle - Lejligheden har 3 soveværelser og dermed plads til 6 personer - Én nøgle er for lidt.
Ovenstående var dog småting ifh. til lejlighedens beliggendehed og funktionalitet - vi havde en dejlig ferie og kan kun anbefale lejligheden, der var stor, rummelig og funktionel.

Læs mere

God lejlighed med visse mangler

Rummelig og velbeliggende. Opvaskemaskinen virkede ikke og internet virkede sporadisk. Udlejer var ikke særligt imødekommende heroverfor.

Læs mere

En ualmindelig dejlig lejlighed

Vi var 5 voksne som havde et skønt ophold i denne utrolig dejlige lejlighed fra den 17-21. maj 2016.
Vi blev modtaget af Constanze, en sød og frisk ung pige som gav os de nødvendige informationer om lejligheden og området.
Lejligheden ligger helt perfekt, lige overfor Forum Romano, meget centralt. Lejligheden er dejlig lys og skøn at være i. Værelserne ligger fint for hinanden og der er dejlige lyse badeværelser. Denne lejlighed kan bestemt anbefales.

Læs mere

Drømmelejlighed midt i historiens vingesus

Balcone Grillo ligger helt perfekt - lige ved Forum Romanum. Herfra kan man gå til langt de meste og man bor stadig i rolige omgivelser.
Lejligheden er perfekt indrettet. Vi var fire mennesker og havde rigelig med plads. Der er hyggeligt, lyst og rart. Lejlighedens centrale samlingspunkt er stuen. Værelserne er store og sengene behagelige.
Paula, der overrakte os nøglerne, var super sød og hjælpsom. Vi følte os meget velkomne og havde faktisk slet ikke lyst til at rejse hjem igen! Hvis man kunne eje en lejlighed i Rom, så skulel det være denne!
Som ganske små minusser var der lidt myrer i køkkenet og ikke alle tingene i køkkenet fungerede, men når man tidligere har rejst i Italien eller lejet ferielejligheder, så ved man jo, at den slags blot er en del af charmen. Vi forelskede os i hvert fald alligevel i Balcone Grillo og vil klart vende tilbage!
(n.b. vi kan ikke anbefale restaurant Mario's ved lejlighedens indgang - gå i stedet til den nærliggende gade Via d. Madonna dei Monti, hvor der er et godt udvalg af restauranter)

Læs mere

Dejlig lejlighed, dejligt sted

Vi har været tyve gange i Rom og altid boet godt, men Balcone Grillo er noget særligt. Det gælder indretning, rummelighed, og ikke mindst beliggenheden.
Birthe og Kjeld Holm, Aarhus

Læs mere

Fantastisk lejlighed - super centralt beliggende

Lejligheden kan varmt anbefales. Vi var to voksne og tre unge piger på 16, 17 og 18 år, og der var god plads til os alle. Der er tænkt på alt i lejligheden, og den er meget hyggeligt at bo i. Dejlig stor stue og en forrygende udsigt over Rom fra de fleste rum.

Læs mere
 
search map