Feriebolig i Rom

Balcone Benedetto IV

 
Balcone Benedetto IV er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Benedetto IV er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du virkelig tæt på Pantheon og dermed også på så mange andre af det centrale Roms største seværdigheder, om det så er Campo de' Fiori, Trevifontænen, Piazza Navona eller så meget andet.

Velholdt og lys

Det er en rigtíg velholdt og lys lejlighed med fine klinkegulve og et godt gennemført smagfuldt møblement. Fra spisestuen vender en balkon (desværre ikke så stor at man kan sidde på den) ud mod Piazza della Maddalena. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine, satellitfjernsyn med DVD-afspiller og opvaskemaskine.

Læs mere om Balcone Benedetto IV

Fireværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. etage uden elevator)
- Lejligheden er ca 150 m² stor og består af opholdsstue med fjernsyn og sovesofa til to personer, spisestue, separat køkken (4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Benedetto IV

Læs personlige anmeldelser af Balcone Benedetto IV som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Benedetto IV. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Balcone Benedetto IV

Fantastisk lejlighed med super central beliggenhed

Vi blev godt modtaget da vi ankom til lejligheden. Alt var rent og pænt og alt i alt en dejlig lejlighed. Vi boede 5 i lejligheden, hvis beliggenhed var helt perfekt, da den ligger i gå-afstand for alle de seværdigheder, som man skal se, når man er er Rom. Alt i alt en perfekt lejlighed som kun kan anbefales!!

Læs mere

Rom i oktober

Beliggenheden er helt fantastisk og en meget flot og nydelig lejlighed. Vi blev godt modtaget og orienteret om indkvarteringen.

Vi ville have sat pris på, hvis der var flere nøgler end et par, da vi var fem voksne. Belysningen i et af badeværelserne var ikke var komplet, og det sænker bedømmelsen en smule.

En god indkvartering, som vi vil anbefale til andre.

Læs mere

Fantastisk lejlighed, top beliggenhed

Meget bekvem lejlighed beliggende midt i smørhullet

Læs mere

Allan og familie fra Fredericia boede på Balcone Benedetto IV i Rom fra d. 28. marts til d. 1. april 2013.

Balcone Benedetto IV er en lejlighed for dem, som gerne vil opleve Rom, så meget som muligt, men samtidig også gerne vil have et frirum, midt på dagen.
Lejligheden ligger så centralt, at man ikke skal bruge tid på transport. Man kan gå ud til Colleseum på ca.30 min og det samme til Peterskirken.
Der ligger en Spar købmand næsten lige uden for døren. Den ligger på Via Giustiniani, 18 og det tager mellem 30 sek. og maks 1 minut at gå derned.
Skal man på en god restaurant, tæt på lejligheden, ligger der en 50 m. fra lejligheden. Når man kommer ud af døren, fra lejligheden, går man til højre og ca. 50 m henne, ligger der en restaurant gemt inde i en gyde. Den hedder Mazzoni Settimio.

Læs mere

Christina og rejseledsagere fra Västra Frölunda i Sverige boede på Balcone Benedetto IV i Rom 11-17. marts 2012.

Hej!

Rom var fantastisk med syv dages sol fra en klar himmel og 25 grader.

Lejligheden var utrolig flot og beliggenheden kunne ikke være bedre. Informationen på hjemmesiden var tilstrækkelig og korrekt. Billederne underdriver næsten, hvor fantastisk det var. Badeværelserne er nyrenoverede efter billederne blev taget i samme stil, men andre farver. Det var let at komme i kontakt med det lokale kontor i Rom og de flyttede vores afgangtid med et par timer uden problemer og var meget servicemindede.

Et par småting kunne være bedre. Den mand, der mødte os virkede ikke til at have modtaget information om vores flys ankomsttid, men troede, at vi ville komme til frokost. Vi landede 14:40. Komunikationsbrist et eller andet sted?
Det var lidt småt med bestik til 6 personer som for eksempel kun 4 skeer, så vi har købt ind på markedet, 4 vinglas og så videre. Der var ingen informationsmappe i lejligheden. Ville have været rart at vide lidt om husets historie (middelalderen?), Vejledning til maskinerne, de nærmeste dagligvarebutikker og tips om restauranter. Manden, som tog imod os fortalte dette mundtligt og det var godt, men ville have været fint med skriftlig information også.

Vi er enormt tilfredse og jeg videregiver jeres e-mailadresse dagligt til interesserede.

Tak for professionelt og godt samarbejde!

Læs mere
 
search map