Feriebolig i Rom

Balcone Banchi Vecchi

 
Balcone Banchi Vecchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Banchi Vecchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der findes ikke så mange lejligheder, der kan hamle op med Balcone Banchi Vecchi, når det gælder elegance og komfort. Lejligheden ligger på fjerde etage (med en snæver elevator) i gaden af samme navn, og den er for nylig blevet gennemgribende istandsat.

Når du træder ind i lejligheden, opdager du snart, at ejeren ikke har tænkt på at spare, da han lod den sætte i stand i vinteren 2012. Her er brugt lækre materialer overalt, og resultatet er overbevisende. Stilen er næsten minimalistisk, lys og skandinavisk. Klare farver præger væggene, og det lyse parketgulv spiller fint op mod de traditionelle mørke trælofter med fritliggende bjælker.

Læs mere om Balcone Banchi Vecchi

Første gang vi besøgte lejligheden undrede vi os over manglen på fjernsyn. Tænk at man i en lejlighed med al anden komfort fra aircondition over wi-fi til opvaskemaskine, induktionskomfur og vaskemaskine ikke havde tænkt på at sætte et fjensyn ind! Så opdagede vi, at her var satellitkanalmodtager. Forvirringen voksede, indtil vi opdagde, at her var en projektor under loftet, således at den store skydevæg udgjorde en ca. 250 cm bred skærm!

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser
Lejligheden består af entré, hvorfra du kommer ind i den lyse dagligstue med et dejligt sofaarrangement, hvoraf den ene er en sovesofa til én person. En ca. 3 x 3 meter stor skydevæg gør det muligt at lukke af til spisestuen, der ligger en suite med opholdsstuen. Der er i grunden tale om et alrum, da her er et stort åbent køkken med induktionskomfur, ekstra bred ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. I begge stuernes fulde længde løber en ca. 60 cm dyb balkon ud mod Via de' Banchi Vecchi. Lejligheden består desuden af to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og wc.

Skjul teksten
 
 
search map