Hotel i Rom

Babuino 181 Luxury Suites

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Babuino 181 er beliggende i bymidten imellem den spanske trappe og Piazza del Popolo. Via del Babuino er fyldt med luksus butikker og antikvitetshandlere. Nogle få minutters gang fra Babuino finder du snesevis af gode restauranter med et rimeligt prisniveau. De største attraktioner i det gamle kvarter er alle inden for en kort gåtur fra Babuino - for eksempel tager det kun få minutter at gå til den smukke park Villa Borghese. Babuino 181 er beliggende 300meter fra Flamino metro station, så det er let at komme rundt med offentlig transport her fra.

Højt niveau af kvalitet og service

Babuino er beliggende i to renoverede historiske palæer over for hinanden. Det er ikke det billigste sted at bo,men er du glad for kvalitet, god service og kan lide at bo i et nutidigt stilfuld boutique hotel, er Babuino 181 helt sikkert et godt valg. Personalet byder på et højt serviceniveau og er altid glade for at kunne hjælpe med at gøre dit ophold endnu bedre.

Læs mere om Babuino 181 Luxury Suites

Besøg den dejlige tagterrasse

Den bedste start og afslutning på din dag i Rom finder du på hotellets tagterrasse. Når morgensolen titter frem og sender sine solstråler ned over Roms tage er det et oplagt sted at nyde en frisk cappuccino. Når dagens oplevelser skal fordøjes og dagen går på hæld, er en cocktail på tagterrassen den perfekte afslutning. Uanset hvilken tid på året du opholder dig i Rom er tagterrassen et besøg værd. På de koldere dage bliver området overdækket. Morgenmadsbuffetten byder på et stort udvalg og indeholder mange hjemmelavede produkter, frisk frugt og mange varme og kolde retter at vælge imellem. Hotellet er udstyret med alle moderne faciliteter og WiFI er tilgængeligt på hele hotellet.

Trendy design og luksuriøse værelser og suiter

Babuino 181 tilbyder 24 elegante og rummelige værelser og suiter fordelt på to bygninger. Alle værelser og suiter er udstyret med air condition, gratis WiFi, Nespresso maskine, satelit TV, værdiboks, ipod docking station, minibar, skrivebord og et marmor/mosaik badeværelser med toilet, bruser eller karbad og hårtørrer.

Læs om værelserne på Babuino 181 Luxury Suites

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map