Anmeldelser af Aurelia Residence
 
Aurelia Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aurelia Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nedslidt lejlighed

Modtagelse, reception og morgenmad var helt i top. Intet at udsætte overhovedet. Til gengæld var værelset slidt og 4 steder hang ledningerne ud af væggen (stikkontakter var i uorden), og i det hele taget trængte værelset til en up-mark. Ligeledes køkken inventar, der var slidt (pande, gryder etc. trænger til at blive skiftet ud - panden eksempelvis var skæv) - og sidste kritikpunkt (mener værelset hed 1E - det lå lige til venstre som det første værelse, når du går op ad trapperne ved receptionen) var, at det var en helt utrolig larm konstant derhen, at du kan høre alle, der skal forbi med kufferter ved ind- og udtjek - derfor - hvis jeg skulle samme sted næste gang - så ville jeg helt klart bede om et andet værelse, hvor du ikke hører al den gennemgående støj udenfor.

Rom som feriedestination

Rom er Rom. Find de små autentiske Pizzaria'er hvor 4 personer kan nyde 4 pizze plus drikkevarer for under 50 Euro. Desværre er turistattraktinerne ved at drunke i besøgende, så det er nødvendigt med billetter hjemmefra på det store attraktioner (forudbestilling og skip-the-line selv om jeg egentlig ikke bryder mig om princippet). Find de små caféer, hvor du kan stå på fortovskanten og nyde en hurtig kaffe (expresso) for 1 Euro eller dyrk de fine restauranter, hvor det efter italienske forhold er dyrt men efter danske billigt. Det er stadig halv pris de fleste steder, hvor du går ud og spiser, og maden er for det meste fabelagtig.

Aurelia Residence
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Aurelia Residence
Lejlighed m. 2 soveværelser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2020
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Aurelia Residence
 
search map