Anmeldelser af Aurelia Residence

 
Aurelia Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aurelia Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Aurelia Residence

Læs personlige anmeldelser af Aurelia Residence som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aurelia Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgit og Frank fra Sydals boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 22. til d. 29. april 2005.

Alt har fungeret siden den første kontakt via nettet til jer.
Det har simpelthen været godt. Dejlig lejlighed og yderst kompetent og venligt personale på Residenzia Aurelia. Det ligger rigtigt godt I forhold til centrum, med offentlig transport meget tæt ved, og Man kan sagtens gå til Peterskirken og videre ind. Vi har nydt det. Kommer man som os I bil ( fløj til Pisa fra Lûbeck med Ryanair, og havde lejet bil derfra),
skal man være opmærsom på at Via Aurelia ikke præcis går lige ud hele vejen, men når man nærmer sig Vatikanstaten,, godt kan svinge så man tror man er inde på en helt anden gade. Vi har haft megen gavn af Helge Kamps bøger "Mellem de 7 høje" og "De romerske rioni". Vi er især gået efter hans anvisninger på spisesteder, og er blevet glædeligt overrasket. Vi havde også forberedt os grundigt hjemmefra efter hans side på nettet www.rom-guide.dk , som vi fandt ved et tilfælde. Man skal ikke sætte sig for at opleve det hele på en gang, men vælge ud hvad man vil se, da man hele tiden " falder " over nyt. Vi har givet In-Italia´s hjemmeside til bekendte og rekommenderet Aurelia.
Det er ikke sidste gang vi har mødt hinanden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Kai Peter og familie fra Nyborg boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 1. til d. 5. oktober 2004.

Jeg vil gerne komplimentere in-italia for helt at leve op til de gode forventninger.

Dejlig lejlighed i lukket boligkompleks i gåafstand fra Peterskirken.

Lækker sydvendt terrasse med udgang til terrasse fra både opholdsstue, soveværelse og køkken. Morgenbuffet serveret på tagterrasse - ude eller inde - med pragtfuld udsigt over området.

Eneste minus er togstøj som kan være generende.

Gode busforbindelser til de mange seværdigheder, som er overvældende.

God og omhyggelig service fra receptionen.

Et godt råd: følg in-italia´s vejledning fra lufthavnen til Aurelia Village. Vi fik et ”godt” råd i turistinfo som gav et par timers ekstra transport ved ankomsten.

Et super ophold i en by med atmosfære og med basen (lejligheden) i orden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Karen og Terkel fra Fredericia boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 13. til d. 19. september 2004.

Vi har været ovenud tilfreds med vort ophold i Rom. Byen en fantastisk, og vi nød kontrasterne mellem de forskellige kvarterer lige fra det mondæne til Trasteveres "latinerstemning"- og naturligvis alle de historiske seværdigheder. Vores lejlighed var fantastisk dejlig og hele personalet i den grad venlige og service-mindede. Vi havde lejlighed ud til Via Aurelia, og der var en del trafikstøj. Men det er jo Rom! Vi har allerede anbefalet jer til venner og bekendte - og håber selv at vende tilbage en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Irene og hendes mand fra København boede på Aurelia Residence fra d. 13. til d. 17. februar 2003. Hun skrev om ferien:

Vi havde en pragtfuld uge i Rom, vejret var lidt koldere end normalt på denne årstid, men solen skinnede og hvad kan man så forlange mere. Min mand og søn var dernede for første gang (selv har jeg været der en del gange), og de var ikke skuffede. Som min mand sagde: "det må vi se næste gang vi kommer".
Vi blev godt modtaget på La Residenza (Aurelia), lejligheden var fin og de ansatte meget venlige, hjælpsomme og med et glimt i øjet. Da tjeneren på hotellet fandt ud af, at jeg studerer italiensk "nægtede" han at tale andet med mig "deve praticare la lingua".
Eftersom det var første besøg i Rom for min familie, så vi naturligvis de seværdigheder man "skal" se - og gense.
Som sædvanlig en dejlig tur med In-Italia. Det eneste anklagepunkt: trætte ben - men det kan vi næppe laste In-Italia for.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Birgitte og hendes familie fra Glostrup tilbragte nytåret fra den 26. december 2002 til den 2. januar 2003 på Residence Aurelia. De skrev efter hjemkomsten:

Vi, to voksne og tre børn på hhv. 3, 6 og 10 år, tilbragte en uge omkring nytår 2002/2003 i Aurelia Residence. Lejlighederne er rummelige og velindrettede med en god terrasse eller altan, som vil være god på et andet tidspunkt af året. Køkkenet er spartansk indrettet, men der er de vigtigste ting. Aurelia Residence ligger knap et kvarters gang fra Peterskirken, og der er gode busforbindelser til resten af byen. Vi følte os meget velkomne på hotellet, hvor der generelt er en familiær stemning. Bl.a. blev alle hotellets gæster inviteret til et nytårscocktailparty, og vi fik en julegave (kage og champagne), da vi ankom til hotellet. Transfer til og fra hotellet kan anbefales, da prisen er den samme, som hvis man selv arrangerer en taxa.
Der er en god morgenmadsbuffet og daglig skiftning af håndklæder og opredning af sengene. Lejlighederne er på den måde en god kombination af fordelene ved egen lejlighed og den komfort, der er forbundet med et hotelværelse. Rom omkring jul og nytår kan varmt anbefales, også for børnefamilier. Der er mange julemarkeder på diverse piazza´er (bl.a. Piazza Navona), julekrybber i alle kirker samt stort børnenytårsarrangement d. 1. januar på Piazza del Popolo. Vejret var det meste af tiden overskyet, men dejlig varmt (12-18 grader). Når solen tittede frem blev det helt forårsagtigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2002
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6 7
 
search map