Anmeldelser af Aurelia Residence

 
Aurelia Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aurelia Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Aurelia Residence

Læs personlige anmeldelser af Aurelia Residence som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aurelia Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og medrejsende fra Værløse boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 8. til d. 11. september 2006.

Transport til og fra lufthavn punktlig og venlig, god betjening på Aurelia Residence,fin morgenmads arrangement på tagterrasse lejlighed pæn og ren, men i underkanten til 5 personer. Beliggenhed : meget trafik støj fra Via Aurelia (lejlighed lige ud til gaden) aircondition kun i stand til at køle soveværelse, ikke stuen hvor tre sovepladser

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Leif og rejsefællerne fra Mårslet boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 20. til d. 27. april 2006.

Vi har "desværre" ikke noget at beklage os over.
Vi boede jo blot en stenkast fra Peters kirken og ikke langt fra mange seværdigheder. Næsten alt var i gåafstand, så vi var næsten brystbillede inden vi tog hjem fra den skønne stad Rom.

Det er et suverænt godt Residence Aurelia; at opholde sig på. Personalet er fantastisk, og ved hvad god service er (det kan man lære noget af i Danmark). Det gælder alt personale fra rengøring over reception og den herlige napolitaner Renario i morgenbaren. Han er hel suveræn, og har et øje på hver finger, for at opfylde ethvert ønske næsten inden man selv har tænkt på det.

Rom er jo historiens vingesus og viste sig fra sin bedste side med hensyn til vejret. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger denne skønne by. Vi mangler endnu at se mange ting.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Peter og ledsager fra Svendborg boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 30. oktober til d. 5. november 2005.

Dette var vores første tur til Rom, og selv om Aurelia Residence ligger uden for centrum, men meget tæt på Peterskirken, så var det en perfekt beliggenhed for os. Vi gik til fods hele ugen, og fik set alle de store severdigheder, og når man er til fods oplever man en del mere, flere butikker, flere smukke baggårde, flere små pladser og det almindelige gadeliv.
Værterne på Aurelia var meget behjælpelige med informationer om hvor og hvad man kunne se i Rom. Lejlighederne var perfekte, dog var fjernsynet noget småt i forhold til al det andet.
Vi havde en pragtfuld tur, og kommer en anden dag tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lise og rejsefølge fra Sdr. Stenderup boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 28. oktober til d. 1. november 2005.

Vi havde en dejlig tur til Rom. Byen er utrolig spændende. Vejret var fint sol og 25 grader. Vores ophold på Aurelia Residence var en meget positiv oplevelser. Dejlige lejligheder hvor der var plads til os alle. Vi var 14 personer afsted. Det var vigtigt for os, at vi kunne samles, og det var der faktisk mulighed for i deres 7 personers lejligheder. Personalet på Aurelia Resicende var meget åbne og hjælpsomme. Vi talt faktisk om, at det var ud over hvad man normalt er vant til. In-italia har også være til stor hjælp både med booking af opholdet og transport til / fra lufthavnen. Alt i alt en meget positiv oplevelser. Vi kan anbefale at rejse med In-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 14 voksne
Navn
Anne og rejsefølge fra Nyborg boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 6. til d. 9. oktober 2005.

Vi havde en super dejlig tur. Eneste klagepunkt var at det øsregnede HELE fredag og HELE lørdag - vores to hele dage. Søndag var det flotteste vejr. Men det gik, vi havde heldigvis taget lidt regntøj med, dog tog det lidt af pynten af mange ting.
Aurelia Residence var meget godt. Især dejligt med lejligheder pga vejret - vi kunne hænge tøj til tørre og vi spiste hjemme den ene aften. Meget fin information og service ved ankomst og under opholdet.
Ja, vi er meget godt tilfredse og håber at vende tilbage til Rom en anden gang. Har husket at kaste mønter i Trevi-fontænen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 8 voksne, 1 barn
Navn
Lisa og venninder fra Vallensbæk Strand boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 5. til d. 10. oktober 2005.

Mange tak for det, det har været rigtigt dejligt men desværre et par regnvejrsdage, men det kan i jo ikke rigtigt gøre noget ved. Rigtig god lejlighed, og meget centralt, Peterspladsen lige rundt om hjørnet og bussen lige nede på vejen, man kan næsten ikke bo bedre, men meget trafik larm og tog både dag og nat, men det opvejer alt det andet, helt igennem en rigtig god tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Birte og familie fra Fredericia boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 23. september til d. 3. oktober 2005.

Vi kan kun sige, at vi var godt tilfredse med det hele - især var vores lejlighed og servicen (især morgenbuffeten) over forventninger.

Eneste ulempe var, at vore vinduer og altan var lige ud til jernbanen, der var temmelig generende støj.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Cathrine Nørgaard og familien fra Egå boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 13. til d. 17. maj 2005.

Det var en rigtig dejlig tur i perfekte omgivelser. Lejligheden var meget fin, betjeningen i top og hele atmosfæren i komplekset meget fin.
Dejlig beliggenhed nær Peterskirken, i fred og ro og dog i nærheden af byen. Både dette kompleks og Rom kan varmt anbefales til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map