Anmeldelser af Aurelia Residence

 
Aurelia Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aurelia Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Aurelia Residence

Læs personlige anmeldelser af Aurelia Residence som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aurelia Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og rejsefællerne fra Sønderborg boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 3. til d. 7. oktober 2010.

Rom er en dejlig by og levede som sædvanligt op til vore forventninger. Servicen fra In-italia var helt i top, og der blev straks iværksat kontakt til udlejer, da vi ikke kunne være der, inden for åbningstiden i receptionen (søndag) Da vi ankom stod vores navn på dørkontakten/åbneren med besked om, at tilkalde nattevagten. Det fungerede perfekt og personalet var meget søde og imødekommende. Både i receptionen og på morgenmadsrestauranten blev der ydet service ud over det sædvanlige. Lejlighederne på via Aurelia er exclusive og kan kun anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Malene og rejsefæller fra Frederiksværk boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 30. april til d. 3. maj 2010.

Rom er en fantastisk by, med en dejlig atmosfære og historie på hvert et gadehjørne.
Residence Aurelia levede fuldt op til vores forventninger. Lejligheden var fin, servicen i top, og morgenmaden på tagterassen var super lækker.
Vi boedec5-10 min. gang fra Peterspladsen, og fik derfor oplevet stemningen på alle tider af døgnet.. (det kan anbefales at besøge pladsen kl 6 om morgenen, og have det hele for sig selv)
Det eneste minus ved opholdet, er at toget kører hvert 10.minut i baghaven, men kun i dagtimerne! Men omgivelserne opvejer dette!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Finn og Connie fra Sommersted boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 22. til d. 28. november og på Villa Mary B&B i Positano fra d. 28. november til d. 3. december 2009.

Turen gik rigtig godt.

Taxaen ventede på os i Ciampino lufthavnen og lejligheden på Aurelia Residence var over forventning; rigtig stor og lækker med store altaner til begge sider, meget høflig og hjælpsom reception m.m. Beliggenheden lige ved Vatikanet er fortræffelig. Eneste minus er lidt trafikstøj. Bus 46 til Roms centrum holder næsten ved døren og Metroen er heller ikke langt væk.

Maggiore biludlejning var også OK. Vi har ikke noget at klage over. Betjening, bil m.m. var ok. Dog lidt blankslidte dæk til vores tur op på Vesuv på glatte veje på toppen! Det var lidt for spændende synes min kone.

Vores store værelse med altan i Villa Mary i Positano er bare så flot og værtinden Tiziana var meget venlig og hjælpsom. Hun kan lidt engelsk. (hun serverede bl.a. kaffe for os når vi var hjemme eftermiddag og aften, selvom det kun var Bed & Breakfast. Og sørgede for gratis transport til gode restaurationer i området. Vores udsigt fra terrassen over de lodrette by op ad klippevæggene og havet var fantastisk. Selvom vi var her i uge 49 var vejret til morgenmad på terrassen i solskin hver dag.

Der er 420 trappetrin + nogle stejle stier ned på ”torvet” i byen. Godt at vi ikke skal leve som gamle i den by. Byen og vejene og parkeringsmulighederne var værre end vi havde forestillet os, så den lejede bil brugte vi ikke meget på Amalfikysten. Godt det var uden for højsæsonen.

I alt en rigtig god tur og vi vil helt bestemt benytte os af In-Italias ekspertise og tilbud næste gang vi skal til Italien.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin og familie fra Kolding boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 9. til d. 16. oktober 2009.

Tak for en dejlig ferie på Aurelia Residence i Rom. Alting klappede med afhentning i lufthavnen osv. og lejligheden var præcis som beskrevet - eller bedre - for vi havde ikke bemærket at der var opvasker, så det var jo bare ren ferie. Personalet dernede var utrolig servicemindede, så megen omsorg og venlighed har vi ikke tidligere oplevet, det var helt tilfredsstillende. Selv information om hvor man kunne spise sent da vi ankom første aften, var utroligt dejligt at få.

Tak for en dejlig uge - hils dem dernede - vi vender tilbage næste gang der er Italien på rejseprogrammet !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Martin og familie fra Skødstrup boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 22. til d. 26. maj 2009.

Vi havde en fantastik tur til Rom.
Vi blev hentet i lufthavnen da vi havde forudbestilt transfer. Vi gik lige ind i taxachaufføren så det var nemt. Chaufføren kunne dog ikke finde Aurelia Residence så vi kørte rundt i vel omkring en halv time ekstra.
Aurelia Residence er et vidunderligt sted. Fine værelser med aircondition.
Vi boede i hovedhuset med tagterassen og det vil jeg klart anbefale at andre gør, for sikken tagterasse - vidunderlig. Her tilbragte vi morgenerne med absolut fin morgenbuffet langt over forventning. Friske boller, frisk frugt, yoghurt, müsli, sandwich med ost og pølse og alskens slags morgenkager og ikke mindst en utrolig sød tjener der var snakkesalig, humoristisk og hjælpsom. Upåklageligt. Selvsamme tagterrasse brugte vi når dagen var omme og vi sent kom hjem efter indtagelse af aftensmaden på en af Roms dejlige restauranter. Her kunne vi sidde og nyde vores medbragte vin og se ud over Roms tage og den oplyste Peterskirke kuppel.
Aurelia ligger lidt uden for bymidten tæt på Vatikanet, men vi lærte hurtigt at bruge de lokale busser. Bus 46 gik stort set lige uden for døren og gik hvert kvarter og med den kunne vi køre ind på Corsoen. Tæt på Aurelia kan der handles ved en lille købmandsbutik der har en fin lille disk med specialiteter og vin i alle afskygninger.
Det var en fin ferie vi havde og kan absolut godt finde på at genbestille en ferie på dette dejlige sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Kai Peter og Vivian fra Nyborg boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 8. til d. 12. maj 2009.

For anden gang havde jeg reserveret lejlighed i Aurelia Recidence og forventningerne blev til fulde indfriet. Lejlighederne er unikke med soveværelse, stue med mulighed for opredning samt køkken og bad og ikke mindst en stor sydvendt terrasse, hvor der er mulighed for under private former at slappe af mellem de mange oplevelser, som Rom byder på.
En eksklusiv tagterrasse med udsigt over Rom til morgenbuffet - desværre lukket ned netop disse dage på grund af sidste uges uvejr. Men morgenbuffet ved receptionen var også klasse.
En super service fra personalet i enhver situation og lejligheden beliggende 5-10 minutters gang fra Peterskirken og masser af busforbindelser til Roms mange attraktioner inden for kort afstand.
En super oplevelse støttet godt op med informationer fra In-Italia. Oplevelser som tåler gentagelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Steen og rejsefæller fra Ferritslev boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 16. til d. 19. oktober 2008.

Turen til Rom har på alle måder levet op til vore forventninger. Lejligheden i Rom var passende til os som familie, hvor vi havde havde vore 4 sønner og 1 kæreste med - ialt 7 personer. Lejligheden var centralt beliggende lige overfor Vatikanet, og morgenmaden som vi indtog på tagterressen var dejligt placeret med Peterskirken direkte i synsfeltet. Det var rigtig godt at vi havde valgt at blive hentet af taxa i lufthavnen, således unødig transporttid blev elimineret. Så på alle måder en god tur - og det er næppe sidste gang at vi vil besøge Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Edith og familie fra Kbh. SV boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 4. til d. 11. oktober 2008.

Stedet var helt i top hvad angår service. Det var en oplevelse at sidde på tagteressen i starten af oktober og nyde både den rigelige morgenmad og udsigten til såvel Peterskirkens kuppel som højene omkring Rom. Det bliver nok ikke sidste gang vi benytter jer som rejsearrangør. Taxa transporten var også lige i øjet omend enkelte i selskabet syntes at chaufføren kørte lidt vel friskt til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map