Feriebolig i Rom

Aurelia Residence

Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Superior Eksempel på treværelseslejlighed Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Aurelia Residence ligger i nærheden af Peterspladsen og Vatikanet på Via Aurelia 145. Der er city-togstation i nærheden (Stazione San Pietro) og busstoppested med flere afgange til centrum samt hovedbanegården Termini.

Fælles tagterrasse med udsigt over byen

På Aurelia Residence er der reception, morgenmadsbar (åben fra kl. 07.30 til kl. 10.30), have og tagterrasse, hvorfra man har en storartet udsigt over byen. Her serveres morgenmaden i sommerperioden.

Morgenmad med i prisen

Prisen inkluderer sengelinned og håndklæder. Du kan bestille ophold med eller uden morgenmad, som serveres enten på terrassen eller i baren. Garageplads kan fås mod bestilling og mod betaling. Gæsterne kan desuden benytte sig, mod betaling, af room service.

Ferielejligheder med udgang til have eller balkon

Vælg den lejlighed, som passer dig bedst. Der er seks forskellige lejlighedstyper, og i ejendommen finder du i alt 25 lejligheder, der ligger enten i stueetage, på første, anden eller tredje sal. Alle lejligheder har udgang til balkon eller udeområde og er udstyret med aircondition, telefon, satellit fjernsyn, video, hi-fi, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Indkøbsmuligheder og spisesteder i nærheden

Hvis du selv vil lave mad eller bare en salat, kan du købe ind ca. 150 meter fra Aurelia Residence. Langs Via Aurelia finder du bager, købmand med charcuteriafdeling og et minimarked. Ca. 450 meter fra lejlighederne finder du et supermarked med et større udvalg af varer. Har du glemt noget og det er sent om natten, er der et døgnåbent supermarked ca. 1 km fra stedet. Tæt på Aurelia Residence finder du også apotek, vinbar, kiosk og flere restauranter og pizzeria. Spørg gerne i receptionen og de vil hjælpe dig i at finde det, der passer dine ønsker og din tegnebog.

Læs mere om Aurelia Residence

Lejlighederne på Aurelia Residence

Toværelseslejlighed med 2/4+1 sovepladser (med balkon)

er ca. 70 m² og består af indgang, stor opholdsstue, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Der er to sovepladser i sovesofaen i opholdsstuen og der er mulighed for endnu en ekstra opredning en i entreen. Denne type lejligheder ligger enten i stueetagen, på første, anden eller tredje sal og råder over balkon eller udgang til have.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon)

er ca. 90 m² og består af indgang, stor opholdsstue med køkkenhjørne eller opholdsstue med særskilt spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsovesofaer og badeværelse med bruser og wc. Der er to ekstra sovepladser i opholdsstuen. Disse lejligheder ligger enten på første, anden eller tredje sal og råder over balkon.

Treværelseslejlighed med 4/6 + 1 sovepladser - Superior (med balkon)

er ca. 105 m² og de består af rummelig indgang, opholdsstue med balkon og to sovepladser i sovesofaen med mulighed for endnu en ekstra opredning, spisekøkken, stort soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og wc. Denne type lejligheder ligger enten i stueetagen, på første, anden eller tredje sal og råder enten over balkon eller have.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

search map