Feriebolig i Rom

Aurelia Residence

Pris fra pr. pers.
Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Superior Eksempel på treværelseslejlighed Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Aurelia Residence ligger i nærheden af Peterspladsen og Vatikanet på Via Aurelia 145. Der er city-togstation i nærheden (Stazione San Pietro) og busstoppested med flere afgange til centrum samt hovedbanegården Termini.

Fælles tagterrasse med udsigt over byen

På Aurelia Residence er der reception, morgenmadsbar (åben fra kl. 07.30 til kl. 10.30), have og tagterrasse, hvorfra man har en storartet udsigt over byen. Her serveres morgenmaden i sommerperioden.

Morgenmad med i prisen

Prisen inkluderer sengelinned og håndklæder samt morgenmad, som serveres enten på terrassen eller i baren. Garageplads kan fås mod bestilling og mod betaling. Gæsterne kan desuden benytte sig, mod betaling, af room service.

Ferielejligheder med udgang til have eller balkon

Vælg den lejlighed, som passer dig bedst. Der er seks forskellige lejlighedstyper, og i ejendommen finder du i alt 25 lejligheder, der ligger enten i stueetage, på første, anden eller tredje sal. Alle lejligheder har udgang til balkon eller udeområde og er udstyret med aircondition, telefon, satellit fjernsyn, video, hi-fi, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Læs om lejlighederne på Aurelia Residence

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Terrazza Oca

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

Hotel Arcangelo

Rom, Lazio

Terrazza Biscione

Rom, Lazio

Dimora Giulia

Rom, Lazio

search map