Feriebolig i Rom

Aurelia Residence

Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Superior Eksempel på treværelseslejlighed Superior
 
Aurelia Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aurelia Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aurelia Residence ligger i nærheden af Peterspladsen og Vatikanet på Via Aurelia 145. Der er city-togstation i nærheden (Stazione San Pietro) og busstoppested med flere afgange til centrum samt hovedbanegården Termini.

Fælles tagterrasse med udsigt over byen

På Aurelia Residence er der reception, morgenmadsbar (åben fra kl. 07.30 til kl. 10.30), have og tagterrasse, hvorfra man har en storartet udsigt over byen. Her serveres morgenmaden i sommerperioden.

Morgenmad med i prisen

Prisen inkluderer sengelinned og håndklæder. Du kan bestille ophold med eller uden morgenmad, som serveres enten på terrassen eller i baren. Garageplads kan fås mod bestilling og mod betaling. Gæsterne kan desuden benytte sig, mod betaling, af room service.

Ferielejligheder med udgang til have eller balkon

Vælg den lejlighed, som passer dig bedst. Der er seks forskellige lejlighedstyper, og i ejendommen finder du i alt 25 lejligheder, der ligger enten i stueetage, på første, anden eller tredje sal. de fleste lejligheder har udgang til balkon eller udeområde og er udstyret med aircondition, telefon, satellit fjernsyn, video, hi-fi, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Indkøbsmuligheder og spisesteder i nærheden

Hvis du selv vil lave mad eller bare en salat, kan du købe ind ca. 150 meter fra Aurelia Residence. Langs Via Aurelia finder du bager, købmand med charcuteriafdeling og et minimarked. Ca. 450 meter fra lejlighederne finder du et supermarked med et større udvalg af varer. Har du glemt noget og det er sent om natten, er der et døgnåbent supermarked ca. 1 km fra stedet. Tæt på Aurelia Residence finder du også apotek, vinbar, kiosk og flere restauranter og pizzeria. Spørg gerne i receptionen og de vil hjælpe dig i at finde det, der passer dine ønsker og din tegnebog.

Læs mere om Aurelia Residence

Læs om lejlighederne på Aurelia Residence

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Aurelia Residence

Læs personlige anmeldelser af Aurelia Residence som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aurelia Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 28 anmeldelser fra Aurelia Residence

Fantastisk

Det var et super sted at bo og personalet var fantastiske. De var behjælpelige med oplevelse og transport til og fra steder. Det eneste vi ikke var enige i var at der allerede hjemmefra var betalt by skatter og at vi igen skulle betale 48 euro i byskat..... men dejligt sted tæt på alting og super skønne mennesker.

Læs mere

God beliggenhed

Rigtig god beliggenhed, dog er der lidt lagt til nærmeste Metro station. Der er regional togstation meget tæt på. Det kunne man godt informere lidt bedre om.

Læs mere

God lejlighed med gåafstand til Peters Pladsen.

God lejlighed og hyggelig samt hjælpsom betjening både i receptionen og ved morgenmaden. Kort afstand til både bud og tog, et rigtig godt ophold.

Læs mere

Centralt og godt hotel

Fint sted.
God service
Fint udgangspunkt til at udforske byen

Læs mere

Roligt og hyggeligt hotel tæt på vatikanet

God beliggenhed af hotellet (10 min gang fra Vatikanet). Dejlig morgenmadsterrasse med udsigt til kuplen på Peterskirken. Gode store værelser. Rigtig god service på hotellet. Personale hjælper med mange af de udfordringer, man som turist kan have i en storby.

Læs mere

aurelia resedence rom

hej
det var en fantastisk ferie i rom, vi var der for første gang,lejligheden var større end vi havde bestilt.personalet var meget venlige og hjælpsomme det var dejligt med morgenmad på tagterassen medudsigten til vatikanet og vejret perfekt.

venlig hilsen GretheV Leegaard

Læs mere
 
search map