Hotel i Rom

A.Roma Lifestyle Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenhed og logistik

Det er måske ikke din første tanke, at bo på et større hotel i udkanten af Rom, når du planlægger en forlænget weekend i den evige stad. Men hvis du sætter pris på fred og ro efter en lang dag, hvor du har besøgt nogle af de mange spændende historiske steder og travet den travle by tynd, er det måske netop afslapning på dette fantastiske sted, du har brug for.

A.Roma Lifestyle Hotel tilbyder en shuttle bus service, der kører dig ind til byen mod et mindre tillæg, men der er rigtig god offentlig transport til de fleste områder i det historiske centrum, og med den hyggelige sporvogn nr. 8, kan du stå på Piazza Venezia i løbet af bare 15-20 minutter. Har du mere lyst til at være aktiv, kan du spørge receptionen om hjælp til at leje cykel. Fra lufthavnen er der også shuttle bus service til hotellet mod gebyr.

A.Roma Lifestyle Hotel har også en perfekt beliggenhed hvis du planlægger at besøge Rom i bil, for der er gode muligheder for at parkere ved hotellet. Parkering i byen er en bekostelig affære, så derfor anbefaler vi, at du benytter offentlig transport når du skal på besøg i centrum.

Højt serviceniveau og luksuriøse faciliteter

A.Roma Lifestyle er et sted, hvor du ville ønske, at du skulle blive i mere end blot et par dage. Her finder du nemlig både komfort og luksus og mulighed for at slappe helt af. Har du ikke lyst til at tage ind til Roms travle centrum, kan du istedet nyde godt af alle hotellets faciliteter og bare nyde dagen.

I sommersæsonen ligger den udendørs swimmingpool som en indbydende oase omkranset af den grønne og frodige have. Tag en drink i poolbaren og måske kan du få læst din bog færdig på en af poolens solsenge.

Når poolbaren lukker er der yderligere to barer at vælge imellem; den rolige og elegante cocktail lounge Il Giardino Bar og den exklusive Rooftop Sky Stars Bar, hvor du kan nyde udsigten mod Peterskirken og den mørke stjernehimmel.

Læs mere om A.Roma Lifestyle Hotel

Bare slap af og nyd dit ophold

Du er i gode hænder når det kommer til gastronomsiske oplevelser på dette hotel.
Der er en stor international morgenmads buffet, som giver dig en god start på din dag. Til frokost og aften byder restauranten Sapori dal Mondo på en sand kulinarisk oplevelse med 10 åbne køkkenstationer, der tilbereder skønne retter fra mange forskellige nationale og internationale køkkener.

Når vejret ikke er til udendørs afslapning i haven og ved poolen, bliver du let lokket af hotellets tiltrækkende muligheder for den ultimative afslapning. Hvad siger du til et stort (3000 m2) spa og wellness center med et moderne fitness center, en finsk og en Bio sauna, tyrkisk bad, indendørs swimmingpool og et hvileområde med panoramaudsigt? Der tilbydes selvfølgelig en række lækre wellness behandlinger som massage og skønhedsbehandlinger. Ovennævnte er mod ekstra betaling.

Hvis du kommer til A.Roma Lifestyle Hotel på grund af arbejde, tilbyder hotellet forskellige møde- og konferencerum, der alle er udstyret med det nyeste udstyr. WiFi er tilgængeligt på hele hotellet.

Moderne og rummelige værelser

A.Roma Lifestyle hotel har 276 nye og stilfulde værelser og du kan vælge imellem flere forskellige værelsestyper. Alle værelser indeholder som minimum air condition, satelit TV, mulighed for at lave kaffe og the, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser eller karbad, hårtørrer og gratis toiletartikler. Nogle af værelsestyperne har balkon med udsigt til den dejlige have.

Læs om værelserne på A.Roma Lifestyle Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af A.Roma Lifestyle Hotel

Læs personlige anmeldelser af A.Roma Lifestyle Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af A.Roma Lifestyle Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et helt igennem lækkert hotel

Vi boede på A Roma i en uge i sommerferien. Formålet med vores ferie var afslapning og bruge et par dage i selve Rom. Hotellet ligger i rolige omgivelser i udkanten byen, så omgivelserne var perfekte for os. Hotellet har et nemt og meget billig shuttle service til flere steder i byen, så man nemt kan komme frem og tilbage (ca 20 mins kørsel).
Morgenmadsbuffen er meget stor og af fin kvalitet. Aftenbuffeten er kæmpe stor og der er mad for en hver smag.
Hotellet er meget rent og pænt og personalet er meget professionelle.
Den udendørs pool er en fin størrelse og der er dejligt roligt ved poolen.
Vores værrelse var stort og pænt - men vi kunne godt have brugt en balkon at sidde på om aftenen.

Læs mere
 
search map