Feriebolig i Rom

Appartamento Via Sistina

 
Appartamento Via Sistina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Via Sistina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et stenkast fra den Spanske Trappe i en af Roms mest eksklusive gader finder man Appartamento Via Sistina, med en af de mest spektakulære udsigter man kan opnå i Rom.

Den meget lyse lejlighed ligger på femte sal - med elevator til fjerde sal. Man kan se det meste af Rom fra de store vinduer, inklusive Peterskirken og Vittorio Emanuele monumentet.

Læs mere om Appartamento Via Sistina

Lejligheden som er på ca. 90 m², består af en stor entré, en stor opholdsstue med dobbelt sovesofa, satellit-tv og spiseseafdeling. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med dobbelt sovesofa, køkken samt bad med badekar, vaskemaskine, hårtørrer og toilet. Der er også aircondition i lejligheden.

På grund af den meget centrale beliggenhed er det nemt at komme til alle Roms spændende attraktioner. Nærmeste metrostation er Via Sistina. I nærområdet er der et væld af gode restauranter og cafèer, og er man til shopping, finder man Roms mest eksklusive butikker i umiddelbar nærhed.

Skjul teksten
 
 
search map