Anmeldelser af Appartamento Vantaggio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Vantaggio

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Vantaggio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Vantaggio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig lejlighed - med enkelte skønhedspletter

Den geografiske placering kunne ikke være bedre. Vi var i gåafstand til det meste i det centrale Rom.

Lejligheden var som udgangspunkt dejlig, men oplevelsen blev skæmmet af en kraftig lugt af affald, når man trådte ind i den iøvrigt flotte trappegang. Der stod skraldespande lige indenfor fordøren...
Køkkenet indbød ikke helt til madlavning, men det gjorde knapt så meget, når vi alligevel skulle ud og opleve det italienske køkken. Endelig trængte der virkelig meget til at blive skiftet pakninger i håndvasken i badeværelset.

Rom som feriedestination

Appartamento Vantaggio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Vantaggio
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal uden elevator)

Meget dårlig lugt i opgangen!
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map