Feriebolig i Rom

Appartamento Vantaggio

 
Appartamento Vantaggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Vantaggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På et kvarters gang kan du komme til "alt": Piazza Navona, Den Spanske Trappe, Campo de' Fiori, Pantheon, Trevifontænen, Engelsborg.... fortsæt selv. Og kvarteret byder i sig selv også på både shopping, hyggelige caféer og gode spisesteder.

En frisk og indbydende lejlighed

Selvom både kvarteret og selve bygningen, som Appartamento Vantaggio befinder sig i, emmer af historiens gang, så er der intet støvet eller forældet over lejligheden. Den er tværtimod både lys og indrettet med henblik på at gøre opholdet let og ubesværet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn, vaskemaskine og Wi-Fi.

Lejligheden på Appartamento Vantaggio

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal uden elevator)

Lejligheden er ca. 70 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, separat køkken med fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc.

 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Vantaggio

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Vantaggio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Vantaggio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig lejlighed - med enkelte skønhedspletter

Den geografiske placering kunne ikke være bedre. Vi var i gåafstand til det meste i det centrale Rom.

Lejligheden var som udgangspunkt dejlig, men oplevelsen blev skæmmet af en kraftig lugt af affald, når man trådte ind i den iøvrigt flotte trappegang. Der stod skraldespande lige indenfor fordøren...
Køkkenet indbød ikke helt til madlavning, men det gjorde knapt så meget, når vi alligevel skulle ud og opleve det italienske køkken. Endelig trængte der virkelig meget til at blive skiftet pakninger i håndvasken i badeværelset.

Læs mere
 
search map