Feriebolig i Rom

Appartamento Specchi

 
Appartamento Specchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Specchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er tankevækkende, hvor ofte det er muligt at besøge nogle af verdens mest populære turistdestinationer, bo midt i interessens centrum, og dog slippe for de store flokke besøgende, blot man bevæger sig en smule væk fra de mest kendte pladser og gader. Dette er i høj grad tilfældet i Rom.

Tag nu blot denne lejlighed, som ligger mellem ghettoen og Campo de' Fiori, ikke mere end to minutters gang fra nogen af dem. Gaden hedder Via degli Specchi, og her kommer yderst få turister af den simple årsag, at de næsten alle bevæger sig ad den parallelle Via dei Giubbonari. Lejligheden er velmøbleret og godt holdt. De traditionelle romerske lofter med fritliggende bjælker og planker samt et par ''nøgne'' mure giver den charme og personlighed.

Læs mere om Appartamento Specchi

Treværelseslejlighed med 4 + 2 sovepladser
- Lejligheden består af stor entré, to stuer en suite (hvoraf den ene er med en sovesofa til to personer), separat køkken (fire gasblus, ovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og toilet samt et lille (og slidt) badeværelse med håndvask og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn med DVD- og VHS-afspiller og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map