Anmeldelser af Appartamento Spagna

 
Appartamento Spagna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Spagna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Spagna

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Spagna som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Spagna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Dorte og ledsager fra Højbjerg boede på Appartamento Spagna i Rom fra d. 18. til d. 28. september 2005.

Vi var meget begejstrede for Rom, en fantastisk by, med masser af muligheder.
Først vil vi gerne rose Jer for den fine forhåndsinformation omkring lejlighedsbytningen, super service! Det er altid dejligt at vide sådanne ting på forhånd.
Lejligheden var dejlig og rummelig, dog mener vi ikke der var grund til at gøre reklame for balkonen. Desværre var den meget beskidt, der var ingen møbler og det var nødvendigt at kravle over en seng for i det hele taget at komme derud!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map