Feriebolig i Rom

Appartamento Reginella

 
Appartamento Reginella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Reginella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er svært at blive begejstret og lovprise denne lejlighed side op og side ned, for den er virkelig ganske almindelig, for nu ikke at sige kedelig. Misforstå os ikke, der er intet galt med lejligheden, den er velholdt og byder på alt det essentielle til et ophold i Rom, og den koster ikke mere end mange værelser på simple hoteller, ja ofte vil den være billigere. Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine.

Perfekt beliggenhed og rolige omgivelser

Du bor her i en stille lille gade i den stemningsfulde jødiske ghetto med kun 550 meter til Campo de' Fiori og 600 meter til Pantheon. Med kun 300 meter til endestationen for sporvognslinje 8, der kører til togstationen Trastevere, kan du let komme til og fra Fiumicino lufthavn.

Læs mere om Appartamento Reginella

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser og hems
- Lejligheden ligger på første etage (uden elevator) og består af stue med lille (te-)køkkenhjørne (2 elplader, mikrobølgeovn og lille køleskab) og sovesofa til to personer, solid hems med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc.

Skjul teksten
 
 
search map