Anmeldelser af Appartamento Parione

 
Appartamento Parione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Parione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Parione

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Parione som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Parione. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Rigtig god lejlighed med en fin beliggenhed

Vi har lejet mange forskellige typer af ferielejligheder i Rom men denne lejlighed Appartamento Parione er helt klart den bedste vi har boet i. Wi-FI fungerede altid og lejligheden har aircondition næsten over alt, dog fungerede den ikke i soveværelset. Elevatoren var helt ok.

Rom som feriedestination

Appartamento Parione
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Parione
Toværelseslejligheden med 2/4 sovepladser (2. sal med elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Clara og familie fra København S boede på Appartamento Parione i Rom fra d. 30. maj til d. 7. juni 2012.

Vi var meget glade for lejligheden Appartamento Parione, den ligger en stenkast fra Piazza Navona og generelt i gå-afstand til de fleste seværdigheder. Vi var afsted 2 voksne med vores lille dreng på 1 år og nogle måneder. Og det fungerede også fint for os at have et barn boede. Der var dog lidt larm fra en restaurant forneden, men det var ikke noget som var meget generende. Vi var alt i alt meget tilfredse med lejligheden. Og kan varmt anbefale den til andre. Ham som kom og viste os lejligheden var også utrolig sød og imødekommende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Anette og familie fra Svendborg boede på Appartamento Parione i Rom fra d. 27. oktober til d. 2. november 2011.

Vores første tur til Rom var vellykket. Vi så en masse - og har stadigt uendeligt meget tilgode. Vejret var med os hele ugen. Den centrale placering af lejligheden var fin, vi kunne trave rundt til alting. De folk som viste os til rette i lejligheden gjorde det fint: De var præcise, havde sørget for taxi til lufthavnen som aftalt.
Men der er også et par men'er: Godt nok var jeres vejledning, at man ikke måtte sætte forventningerne for højt til sengene. Men den gæsteseng/sovesofa vi kunne anvende var altså langt under lavmålet. Jeg foreslår, at man enten får den udskiftet med en ordentlig, eller også annoncerer man med, at der kun er to sovepladser - dem i soveværelset.
Man kan også med fordel gøre opmærksom på, at kvarteret er MEGET uroligt aften og første halvdel af natten. Der er liv i gaden og flokke af unge mennesker, som udlever livet højlydt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Eric og familie fra København S boede på Appartamento Parione i Rom fra d. 25. oktober til d. 3. november 2010.

Dejlig tur, meget venlig og informativ modtagelse. God konakt v.h.a. sms.Perfekt beliggenhed, med ideelle handle- og spiseudbud. M.v.h. Eric og familie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jane og familie fra Skovlunde boede på Appartamento Parione i Rom fra d. 18. til d. 25. december 2009.

Vi havde en på mange måder en rigtig dejlig tur til Rom. Byen er meget spændende og det er ikke sidste gang vi tager derned. Lejligheden var rigtig hyggelig og meget italiensk. Placeringen var perfekt, i gåafstand til Peterskirken, den Spanske Trappe og Coloseum. Og det at den lå nærmest lige op ad Piazza de Navona i små hyggelige gader gjorde turen endnu bedre. Dog vil vi sige at sove i en sovesofa bliver ikke noget vi ønsker at gentage. Det var ellers en forholdsvis ny sovesofa, men ja vi var bare for gamle til at ligge i sådan en. Så samlet set var lejligheden bedre end forventet, dog kunne pander og gryder godt være i en bedre stand og i en størrelse der tilgodeser at det er til 4 mennesker..Til sidst vil vi anbefale at gå til midnatsgudstjeneste den 24, december i den lokale kirke, Dette var faktisk den største oplevelse på vores tur. Ikke at vi ville undvære Peterskirken og Coloseum. Men her var vi de eneste turister i en fyldt kirke med alle deres juletraditioner - stor oplevelse. Endelig vil vi sige at vi fik en overordentlig god behandling af personen som modtog os i lejligheden. Om det var selve udlejeren ved jeg ikke - men det fornemmede vi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lone og hendes mand fra Slangerup boede på Appartamento Parione i Rom fra d. 6. til d. 11. maj 2008.

Hvor er jeg glad for at I skriver til os, for jeg vil egentlig så gerne fortælle om vores tur.
Vi var meget imponerede over den gode service både da vi bestilte herhjemme fra men også da vi ankom og skulle mødes med Hassan tror jeg han hedder. Vi var noget spændte på om lejligheden kunne leve op til vores forventninger og om den nu lå godt. Vi kender jo alle de nogle gange noget taknemlige billeder på nettet.
Lejligheden var over vores forventning og indeholdt alt hvad vi kunne tænke os at benytte, vi fik en udførlig gennemgang af lejlighedens features og om hvor der var godt at spise og færdes i Rom, af Hassan. Beliggenheden var fantastisk, det var så autentisk man følte sig lidt som en romer når vi kom ud og ind af hoveddøren, vi boede i Rom, vi var ikke kun turister.
Også friede min kæreste til mig midt i Colusseum, hvilket bestemt ikke har gjort turen mindre uforglemmelig, vi nød hvert et sekund af vores 5 dage i Rom.

Det er helt sikkert at vi vil benytte jer igen en anden gang når vi skal til Rom eller et andet skønt sted i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map