Feriebolig i Rom

Appartamento Pantheon

 
Appartamento Pantheon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Pantheon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er svært at sætte en finger på denne lejlighed, hvor alt går op i en højere enhed: Beliggenhed, vedligeholdelse, køkkenfaciliter og komfort. Skulle vi beklage os over én ting, så ville det være, at de tre franske balkoner i stuen er så lave, at man kun kan nyde udsigten til Pantheon, hvis man går i knæ eller ligger på gulvet.

Det hele på én gang

For en gangs skyld har vi her en lejlighed, der kombinerer alt det gode på én gang. Beliggenheden kan ikke blive mere central, lejligheden er både velholdt og smagfuldt indrettet, her er aircondition, trådløs internetforbindelse og vaskemaskine, og så er prisen endda rimelig. Det er også en glæde at konstatere, at soveværelset ikke vender ud til den travle plads foran Pantheon, men ud mod baggården.

Læs mere om Appartamento Pantheon

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første etage (uden elevator) og består af rummelig stue tre franske balkoner ud mod Pantheon, sovesofa til to personer, fladskærmsfjernsyn, spisebord med stole og godt åbent køkken (4 gasblus, opvaskemaskine, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar, brusekabine og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Pantheon

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Pantheon som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Pantheon. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Appartamento Pantheon

perfekt beliggenhed

Dejlig lejlighed med godt udstyr - køkkenfaciliteter m.v.
Dog savnede vi en almindelig kaffemaskine - bør
være der til formentlig mange danske gæster

Læs mere

Skøn placering

Hyggelig lejlighed med super placering. Der måtte gerne være en yderligere lænestol og stole til bordet som passede i højden, men det er detaljer.
Det der er i lejligheden fungerer, og man har det trygt og godt der.
Vi kommer gerne tilbage, og har allerede været der 2 gange.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Super lejlighed lige ved Pantheon, en fantastisk beliggenhed! Rent og veludstyret, og venlig velkomst af Roberto. God plads til to personer, og fire personer havde heller ikke været noget problem. In-Italia skaffede denne lejlighed med meget kort varsel, da der var opstået nogle uforudsete problemer med lejligheden vi egentlig havde bestilt. Meget hurtig og god behandling fra In-Italia, så vi er særdeles tilfredse.

Læs mere
 
search map