Feriebolig i Rom

Appartamento Pantheon

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er svært at sætte en finger på denne lejlighed, hvor alt går op i en højere enhed: Beliggenhed, vedligeholdelse, køkkenfaciliter og komfort. Skulle vi beklage os over én ting, så ville det være, at de tre franske balkoner i stuen er så lave, at man kun kan nyde udsigten til Pantheon, hvis man går i knæ eller ligger på gulvet.

Det hele på én gang

For en gangs skyld har vi her en lejlighed, der kombinerer alt det gode på én gang. Beliggenheden kan ikke blive mere central, lejligheden er både velholdt og smagfuldt indrettet, her er aircondition, trådløs internetforbindelse og vaskemaskine, og så er prisen endda rimelig. Det er også en glæde at konstatere, at soveværelset ikke vender ud til den travle plads foran Pantheon, men ud mod baggården.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første etage (uden elevator) og består af rummelig stue tre franske balkoner ud mod Pantheon, sovesofa til to personer, fladskærmsfjernsyn, spisebord med stole og godt åbent køkken (4 gasblus, opvaskemaskine, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar, brusekabine og wc.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Apostoli

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map