Anmeldelser af Appartamento Orsoline

 
Appartamento Orsoline er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Orsoline er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Orsoline

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Orsoline som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Orsoline. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte, Børge og et vennepar fra Kruså boede på Appartamento Orsoline i Rom fra d. 5. til d. 12. maj 2010.

Vi havde en dejlig uge - Rom er en fantastisk by; vi kommer gerne igen. Lejligheden ligger dejlig centralt og vi gik stort set rundt til alt det, vi gerne ville se.

Det er en udemærket lejlighed; dog har vi følgende suk, som vi hermed gerne vil levere videre med håb om, at det kan komme vores efterfølgere i lejligheden til gode. Lejligheden er for så vidt udstyret med et udemærket køkken, men udvalget i service er yderst begrænset. Vi var 4 mennesker i lejligheden og da vi som velkomst ville nyde en flaske rødvin var der kun 3 vinglas. Ingen proptrækker og ej heller en øloplukker. Stort set heller ingen skåle. På andendagen om morgenen var der ikke varmt vand på det ene badeværelse - heldigvis havde vi medbragt vores to "handymen", der med lidt snilde og teknisk forstand, fik det ordnet. Et par døre i lejligheden kan kun åbnes halvt med stor risiko for at gå ind i dem, hvis tempoet er lidt højt. Der kom på 3. dagen en ubehagelig lugt fra opvaskemaskinen ( som vi overhovedet ikke har brugt). Vi lukkede den op og den stod fuld af vand. Vi fik pumpet vandet ud og forsøgte at "køre et program" igennem med en opvasketablet, men det lykkedes ikke.

Ud over ovennævnte havde vi som tidligere nævnt en god uge og nød opholdet

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Birgit og familie fra Hillerød boede på Appartamento Orsoline i Rom fra d. 11. til d. 18. oktober 2009.

Vi havde en meget skøn uge i Rom. Lejligheden var meget dejlig på alle måder. Den lå meget centralt, så vi kunne derfra gå til Den spanske trappe og ellers tage bus til mange spændende steder. Vi synes, at Rom bestemt var fantastisk og skal besøges igen en anden gang.
Vi var meget godt tilfredse med jeres udbud og betjening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map