Feriebolig i Rom

Appartamento Manara

 
Appartamento Manara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Manara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne meget lyse lejlighed ligger midt i Trastevere på femte etage (med elevator). Det skyldes måske, at den ligger så højt oppe, at her er usædvanlig lidt støj fra gaden, bemærkelsesværdigt er det under alle omstændigheder. Højden til loftet er også noget for sig selv for en udlejningslejlighed i Rom, der er nemlig omkring fire meter op (det gælder dog ikke køkkenet og badeværelserne).

Lejligheden er frisk og let i sin indretning, og møblementet er næsten skandinavisk i sin simple, lyse og yderst kvalitetsbevidste stil. Lejligheden har parketgulve og er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Læs mere om Appartamento Manara

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser
- Lejligheden består af stor stue med sovesofa til en person, lænestole, sofabord samt spisebord, en suite med stuen finder vi det store åbne køkken med en 5 cm tyk bordplade i en lys terrazzo, fire gasblus, ovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine, to rummelige soveværelser med dobbeltseng, hvoraf det ene har et lækkert internt badeværelse med opmuret brusekabine og toilet, samt et badeværelse med karbad (med tilhørende bruser) og toilet ud til gangen over for det andet soveværelse. Som en kuriøsitet kan nævnes, at der over køkkenet er en hems med ca. 180 cm til loftet og et skrivebord.

Skjul teksten
 
 
search map