Feriebolig i Rom

Appartamento Luce

 
Appartamento Luce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Luce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med til at bidrage til stemningen her på første sal er også genboen, som er en af Roms ældste stadig aktive småkagebagere, der ser ud, som om intet er blevet ændret de sidste 60-70 år.

Stemningsfuld lejlighed

Det er svært at yde lejligheden retfærdighed på skrift, for den er virkelig helt speciel. Dette gælder især stuen, som med sine parketgulve, gamle plankelofter, en lang mur i rå meget gamle mursten og sin opmurede "søjle" midt i rummet skal opleves.

Læs mere om Appartamento Luce

Treværelseslejlghed med 4/6 sovepladser
- Lejligheden består af stor opholdsstue med sovesofa til to personer, lænestole og sofabord samt fjernsyn, en suite med opholdsstuen finder du spisestuen og fra denne har du direkte adgang til køkkenet (firegasblus, ovn, køleskab og vaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med brusekabine og toilet, soveværelse med dobbeltseng samt endnu et badeværelse med karbad (og tilhørende bruser) og toilet. Adgang til badeværelse numme to foregår fra stuen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Luce

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Luce som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Luce. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamento Luce

Fin lejlighed med god belligenhed

Der mangler køkkengrej: Brødkniv, kaffemaskine...
Brusekabine er ikke til voksne.

Læs mere

godt placeret lejlighed

modtagning af en noget ringe informeret nøglepige. Lejligheden velplaceret i gå afstand fra de vigtigste steder og i en rimelig rolig gade.
gode senge i gode soveværelser. brusekabinen noget snæver i det ene værelse. Kunne ønske en hårtørrer og lidt flere tallerkener og glas.
Wi-Fi virker rimeligt for 3 enheder.
Gode restauranter i gaden Hostaria Luce i nr 44 og osteria da carlone i nr 5.

Læs mere
 
search map