Feriebolig i Rom

Appartamento Leopardo

 
Appartamento Leopardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Leopardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du befinder dig der, hvor langt de fleste turister (heldigvis) aldrig kommer, skønt lejligheden ligger tæt på alt det kendte.

Velholdt og flot møbleret

Lejligheden er særdeles velholdt, flot møbleret, og så har den et dejligt stort åbent køkken, der ikke kan være mere end et par år gammelt. Da den ligger på første etage, gør det ikke så meget, at her ikke er elevator.

Læs mere om Appartamento Leopardo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden er ca. 70 m² stor og består af en stor stue med åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition, vaskemaskine og fjernsyn med dvd-afspiller.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Leopardo

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Leopardo som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Leopardo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Appartamento Leopardo

Fin lille lejlighed

Perfekt lejlighed til et par. Fantastisk beliggenhed i det skønne Trastevere.
Fantastisk god service ved ankomst.
Ovnen virkede ikke, og en enkelt lampe ved sengen virkede heller ikke.
Ovnen skulle vi ikke bruge, så vi gjorde ikke noget ved det.

Læs mere

Vi følte os straks hjemme - midt i det hyggeligste kvarter i Rom

Lejligheden er stor og rummelig, umiddelbart indbydende, og der er plads til at familien kan være sammen, uden at sidde på skødet af hinanden. Vi var to voksne og to store teenagere, og følte os med det samme godt tilpas.
Vi var afsted i juli måned og var lykkelige for at kunne trække os tilbage til den kølige lejlighed (velfungerende aircondition) midt på dagen. Lejligheden ligger så centralt i Rom, at man kan gå til alle seværdigheder, med en formiddagstur og en eftermiddags/aftentur.
Lejligheden ligger i et livligt kvarter, og man kan høre livet på gaden, når man sover i stuen. Det må man tage med. Kvarteret var meget hyggeligt at gå rundt i om aftenen, med gadeboder, gademusikanter, restauranter i massevis, hyggelige pladser og selvfølgelig den bedste italienske is.
Vi blev mødt af In-italias repræsentant ved lejligheden, som gav os en fantastisk fin præsentation af lejligheden, nyttige tips om nærmeste bager, supermarked mm. Han var utrolig høflig og hjælpsom, og stillede sig til rådighed for os, hvis der skulle være spørgsmål i løbet af ugen.
Skal vi til Rom igen, så kommer vi helt sikkert tilbage!

Læs mere

Gensyn med appatamento leopardo

Vi havde atter et fint ophold i denne velplacerede lejlighed.savner lidt flere vinglas.wi-di ville også være rart at have.

Læs mere

Fantastiske dage i Rom

Vi havde nogle fantastiske dage i Rom. Boede perfekt. Tak for alt hjælp.

Læs mere

Super beliggenhed i Rom

Min familie og jeg var i Rom for en weekend og syntes at placeringen af lejligheden var lige i øjet.
Der var mange caféer, restauranter og barer rundt omkring, og der var et rigt byliv.
Vi var 4 personer mellem 51-21 år, og der var gåafstand til alt.

Læs mere

God lejlighed

Vi var helt tilfredse med lejlighed og beliggenhed. Alt var i orden ved vores ankomst, og lejligheden levede fint op til en uge, hvor man bruger det meste af dagene til vandreture i byen og derfor har behov for behagelige omgivelser at slappe af i.
Ingen tvivl om at kvarteret er meget livligt; det er jo en del af charmen. Dog var det dejligt, at vinduerne kunne lukke næsten al lyd ude, når vi trængte til at hvile ørerne.
I gangen hænger en lap (på italiensk), hvorpå er beskrevet måder og tider for affaldssortering og afhentning. Det lykkedes mig efterhånden at tyde den, men måske det ville være en ide at hænge en engelsksproget op også. I øvrigt fungerer systemet fint.

Læs mere
 
search map