Feriebolig i Rom

Appartamento Laurina

 
Appartamento Laurina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Laurina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det kræver et vist tilløb at beskrive denne lejlighed, for den er virkelig usædvanlig. For den uforberedte der kommer ind i lejligheden efter at have set den gamle bygning og den klassiske opgang, er det unægteligt noget af et chok.

Den lange gang er malet kulsort, hvilket står i spændende kontrast til de meget lyse billeder der hænger i gangen. Lejligheden er gennemført moderne, nogle ville sige trendy, med lækre møbler og lamper i nyere design; dette hypermoderne indtryk blandes med spredte (brugs)kunstgenstande fra Asien og Mellemøsten. Lejligheden kan ikke beskrives fyldestgørende. Den skal opleves.

Læs mere om Appartamento Laurina

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
- Lejligheden består af entré, spisestue en suite med stor opholdsstue, separat køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og toilet samt yderligere et badeværelse med håndvask og toilet. Lejligheden har satellitfjernsyn med DVD- og VHS-afspiller samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map